Knoll og Tott tipper NM: Dobbel Mix

21.06.2021

I år er det vi som har fått æren av å overta stafettpinnen etter fjorårets tippere. Vi kommer med både favoritter og et par utfordrere, og ny fast spalte er øvelsens hjemmehåp. Blir du skuffet over å ikke bli nevnt i tippinga, får du snu skuffelsen til at det blir en ekstra motivasjon under NM!

Tekst: "Knoll" og "Tott"

Vi startet tippingen med veteranklassene under årets NM. Deretter synset vi rundt de to rene kvinneklassene. Nå er turen gått over til...

NM Dobbel Mix

Vi hopper rett ut i det og tror årets favoritter er Charlotte Jayer og Bastien Testaniere fra GPK. Samboerparet har vunnet før, og toppnivået deres er større en de fleste andre.

De må være på fra start til mål, for det kommer utfordrere bak som kan spille jevnt med dem. Vi tror likevel toppnivået deres er det høyeste vi kan få i dette NM.

Vi kommer ikke utenom GPK når det kommer til utfordrere, og de 2 siste lagene fra GPK er Ranu Homniam og Robert Pettersen, og Eli Gjengstø og Benny Bel-Lafkih. Disse 2 lagene har vært masse i toppen og begge lagene kan matche Charlotte og Bastien. Dersom de klarer dette i riktig kamp kan begge lagene slå favorittduoene, og vi tror fort at alle de tre GPK-lagene kan ende opp på pallen.

Maija Juva og Larry Young (bildet over) er en rutinert duo som kjenner hverandre både ut og inn. De har alle kvaliteter som trengs for å gjøre det bra om de har dagen. Klarer de å holde humøret oppe kan alt skje.

Stord Petanqueklubb ved Sissel June Lekven og Viljar Losnegard er et lag alle skal passe seg for. Ryktene sier at banene passer Sissel som hånd i hanske, og vi kjenner alle kvalitetene til Viljar. Et meget farlig lag for samtlige!

Hjemmehåpet fra Bergen er Elsa-Johanne Czernia Veland og Mostafa El-Harrar. Vi har troa på at Mostafa sin skyting kombinert med Elsa sin legging kan føre dem langt. Vi får se hvor bra de klarer å spille når de møter de antatt beste.