Presisjonsskyting

Presisjonsskyting

For å bli regnet som offisielt resultat må presisjonsskyting finne sted i Norsk Mesterskap(NM) eller internasjonale mesterskap som VM eller EM og det må være dokumentert i de offisielle resultatlistene. Spiller må ha løst spillerlisens i Norge samme år som presisjonsskyting finner sted. Det differensieres ikke ved lik poengsum som under selve konkurransen, lik poengsum blir da samme plassering på denne listen.

Presisjonsskyting kom for første gang på programmet i NM i 2005, under VM i 2000 var det for førstegang i en internasjonal turnering. 

Det var to spillere som hadde gode nok resultater for å komme inn på listen i 2016-sesongen: Rivososa Nasoloniaina og Benny Bel-Lafkih. Sistnevnte forbedret sin personlige rekord under NM 2016 og med 43 poeng klatret han opp på delt andreplass. 

Vi legger merke til at man må oppnå hele 31 poeng for å komme inn på listen som teller de 30 beste poengsummer. Blant de 30 beste poengsummer finner vi 10 spillere deriblant kun en kvinnelig skytter: Ranu Homniam.

(ADELSKALENDER)