Internasjonalt

 

Kvalifiserte landslag

Veteranlandslaget 2021

Ståle Baksetersveen (HPK), Roger Støa (ØPC) og Robert Pettersen (GPK) vant den norske kvalifiseringen i juni og skulle representere Norge i Europamesterskapet i Petanque i Albertville, Frankrike, i september måned. Mesterskapet ble i etterkant dessverre avlyst.

Kvinnelandslaget 2021

Eli R. Gjengstø, Charlotte Jayer og Ranu Homniam, alle GPK, vant den norske kvalifiseringen i august, og er med dette Norges landslag både til Verdensmesterskapet i november 2021 og Europamesterskapet i juni 2022. Både VM og EM arrangeres i Spania.

Charlotte trakk seg i etterkant av kvalet og erstattes av Lisbeth Fossen. Gunvor Berge kommer inn i landslaget som fjerdespiller.

 

Benny Bel-Lafkih er med i troppen som coach, med Bjørn Vidnes som delegat. Med er også Signe Hovind, som skal forsøke å streame ringside fra Norges kamper.

 

Herrelandslaget 2021

Lars Storaker Bruu, Benny Bel-Lafkih, Gabriel G. Bel-Lafkih og Ole Hågensen, alle fra GPK, vant den norske kvalifiseringen i august 2020. Verdensmesterskapet skulle opprinnelig avholdes i juni 2020, men ble grunnet pandemien utsatt ett år. Deretter ble VM utsatt til november 2021 og flyttet fra sveitsiske Lausanne til spanske Santa Susanna.

Ole Hågensen ønsker ikke delta i mesterskapet, men er erstattet av Robert Pettersen.

Andre Erdahl er med i troppen som coach, med Marius Wang som delegat. Med er også Signe Hovind, som skal forsøke å streame ringside fra Norges kamper.