Knoll og Tott tipper NM: Dobbel Åpen

22.06.2021

I år er det vi som har fått æren av å overta stafettpinnen etter fjorårets tippere. Vi kommer med både favoritter og et par utfordrere, og ny fast spalte er øvelsens hjemmehåp. Blir du skuffet over å ikke bli nevnt i tippinga, får du snu skuffelsen til at det blir en ekstra motivasjon under NM!

Tekst: "Knoll" og "Tott"

Vi startet tippingen med veteranklassene under årets NM. Deretter synset vi rundt de to rene kvinneklassene og fortsatte med Dobbel Mix. Turen gikk så over til Singel Menn, og i dag er det fullt fokus på Dobbel Åpen.

 

NM Dobbel Åpen

Dobbel Åpen er en klasse som er vanskelig å spå. Den kommer på slutten av et NM med mye følelser og lange dager, konsentrasjonen er svekket, og det er nesten alltid litt uforutsigbart.

Vår favoritt er fjorårets bronsemedaljører Robert Pettersen (bildet over) og Bastien Testaniere. De to vant NMs generalprøve og bekrefter mistanken om favorittstempelet, så får man se om 4 dager blir for mye, eller om de klarer å holde hodet kaldt hele søndagen.

Utfordrerne er mange. Marius Wang og Max Carlström (bildet over) har allerede et gull sammen i klassen og spiller nesten alltid sammen når de har muligheten. Vi tror dette gjør at de klarer å karre til seg nok en medalje, kanskje også den edleste valøren.

Magnus Losnegard og Viljar Losnegard har allerede vist at de spiller bra sammen, og Viljar viser form som er god nok til å slå hvem som helst. Med legginga til Magnus kan dette gå virkelig langt!

Brødrene Magnus og Viljar Losnegard, med Bastien Testaniere midt imellom.

Benny Bel-Lafkih og Lars Storaker Bruu er et lag man alltid må se opp for, og kommer til å være sultne og lage trøbbel for motstanderene sine. De er begge ekstremt rutinerte og begge to vant gull i fjorårets NM.

Gabriel Bel-Lafkih og Jean Espic er en konstellasjon som har spilt lite sammen, men vi har troen på de allikevel. Vi tror de har en fordel av at dette kun blir deres 3. dag på Bildøy, og dermed tror vi at de kan slå hvem som helst.

Youssef og Simo (den gang coach) avbildet under EM Singel 2016. Første kamp var mot en som ikke er helt uvant med å ha favorittstempel...

Simo Menzhi og Youssef Taoubane er en duo som kan ryke når som helst, men også vinne! Etter ryktene er banene såpass perfekte for dem begge at vi velger å ha dem på lista. De utfyller hverandre bra, og det blir spennende å se hvor lenge de holder ut.

Hjemmehåpet i denne klassen er Øystein Johannessen og Jon Sæbø Larsen. Vi har skikkelig troa på dem, med pågangsmot og virkelig lyst til å vinne. Vi advarer alle favoritter mot dette laget!