NM 2020 | Hvem vinner NM Trippel Åpen...?

14.08.2020

Petanque.no våger seg tradisjonen tro ut på dypt vann og publiserer vår utpekte tippegenerals vurderinger om favoritter og utfordrere under Norgesmesterskapet. Like trofaste er vi i vårt personvern: H*n utloves full anonymitet!

Les også: Hvem vinner NM Dobbel Åpen...?

 

Kjør da! Hva tror du?

- Trippelen, selve kongepokal-øvelsen, er den gjeveste og viktigste på NM-programmet. Favorittene våre er to spillere som har hatt æren av å løfte den før nemlig Ole Hågensen og Lars Bruu, og når jeg nevner at den siste på laget er Bastien Testaniere så skjønner vel de aller fleste at dette blir et veldig farlig lag under lørdagen. Bastiens mange treningstimer har gjort han til en av landets beste skyttere og kombinert med Lars og Ole sin rutine kommer dette til å bli en lang dag for dem.

Det kommer riktignok flere lag som har lyst til å felle dem på veien...

Der finner vi blant annet et lag bestående av Charlotte Jayer, Youssef Taoubane og Simohamed Menzhi. Disse tre er en farlig trio! Dersom Youssef kommer inn i det kan han være umulig å møte, dette vil da bli et enormt bra lag. Vi alle vet Charlotte sine styrker, og sammen med Bastien er det vel hun som har klokket inn flest treningstimer de siste årene. Dersom de får Simo til å legge stabilt bra, kan dette laget være vel så bra som favorittene våre.

Utfordrere

Som i de fleste andre øvelser, må vi til klubben Groruddalen for å finne de største utfordrerne til gullmedaljen, men før vi kommer dit må fjorårets vinnere nevnes, dog med en liten vri.

Marius Wang, Max Carlström og Andero Kelu har absolutt det som skal til for å komme langt. Vårt spørsmål er om laget klarer å erstatte leggespillet og klokheten til Marius Breimo fra året før. Klarer de å holde hodet kaldt kan dette bli et meget bra lag.

Fra samme klubb har du også to av de andre utfordrerne: Benny Bel-Lafkih, Gabriel G. Bel-Lafkih og Eli Gjengstø er en av disse. Benny kommer aldri utenom toppen i forhåndstips. Han er mestvinnende i øvelsen gjennom tidene og han skrur alltid på det lille ekstra i viktige turneringer. Sammen med Jan Simonsen, Robert Pettersen og Ranu Homniam tror jeg disse lagene har alt som skal til for å komme til finalen, til og med å vinne den.

Magnus Losnegard, Viljar Losnegard og Lars Sleen, samt Odd Kvarme, Tore Blokhus og Vebjørn Bjørkås: Stord-trioene kan finne på alt mulig. Holder de konsentrasjon og humør oppe selv om det begynner å gå dårlig, så kan de utfordre alle!

Se opp for!

Mohammed Zahri, Gildas Mevel og Jean Jaques Razaka: OPC-trioen har en tendens til å spille bra sammen og man skal ikke se bort i fra at de er i nærheten av å lukte på medaljesermonien dagen etter.

 

Vi ønsker alle lykke til i Trippel og håper dere får en hyggelig dag, midt i sentrum av Sandefjord.