NM 2020 | Hvem vinner NM Dobbel Åpen...?

13.08.2020

Petanque.no våger seg tradisjonen tro ut på dypt vann og publiserer vår utpekte tippegenerals vurderinger om favoritter og utfordrere under Norgesmesterskapet. Like trofaste er vi i vårt personvern: H*n utloves full anonymitet!

Kjør da! Hva tror du?

- Når vi ser på årets deltakerliste i åpen dobbel, er det uten tvil et vanvittig sterkt felt. Nesten samtlige av landets beste spillere de siste årene stiller i åpen klasse i NM-dobbelen.

Den største favoritten er og blir Benny Bel-Lafkih. I fjor tok han gull sammen med sin sønn Gabriel. I år skal han spille med den hjemkomne sønn, Jan Simonsen. Jan Simonsen er en utrolig stabil legger, og jeg kan garantere at han ikke kommer til å spille veldig dårlig. Sammen med Benny tror vi dette blir en veldig farlig duo. Ja, vi tror de går hele veien.

Den største trusselen er Bastien Testaniere og Robert Pettersen. Det er ikke noen tvil om at de kan være gode nok til å tukte Jan/Benny, begge er veldig stabile, men vi tror det går i disfavør dem. 

Utfordrere

Vi har også troen på at Max Carlstrøm og Marius Wang vil følge opp fjoråret hvor det ble en 3. plass, med nok en god plassering. De har spilt masse sammen og kjenner hverandre veldig godt. De må klare å bruke det til en fordel, og klarer de det kan de bli veldig farlige.

Ole Hågensen og Lars Bruu er en samspilt duo, med hauger av resultater og landskamper, så det er ikke noe tvil om dette kan gå utrolig langt hvis de vil.

Magnus Losnegard og Viljar Losnegard: Brødrene har lenge villet spille NM sammen, og nå kommer muligheten. De er veldig gode på sitt beste, så blir det spennende å se om de klarer å få det ut. De har allerede vunnet en dobbelturnering i år, så hvorfor kan det ikke bli en god nummer 2?

Johnny Skjørberg og Bjørn Arne Nordhagen: HPK-duoen med flere gull i øvelsen er alltid å regne med i toppen i dobbel. I fjor ble det en 2. plass. I år tror vi det blir hardere for duoen, men det er ingen tvil om at de kan utfordre alle.

Youssef Taoubane og Simohamed Menzhi: Disse er vant til å spille med hverandre og klarer de å holde på humøret kan de nå langt. De er stadig i slutten av turneringer, og selv om vi ikke tror de når helt opp til toppen på søndag, er de meget kapable til å motbevise det.

Se opp for!

Tore Blokhus og Odd Kvarme: SPK-duoen er en samspilt duo og de kommer til å kjempe uansett hvor mørkt det ser ut. Klarer de å spille opp mot sitt beste når de nærmer seg kvart, semi, finale, så blir de farlige for samtlige lag.

Søndag kveld kommer fasiten. Lykke til alle sammen!