Styret informerer | Offisiell spilling utsatt til tidligst 1. mai

17.03.2020

Seksjonsstyret har i ettermiddag vedtatt å utsette all offisiell spilling til tidligst 1. mai. Det betyr derfor at Sesongpremieren samt Hølens Vårturnering dessverre må avlyses, og kvalifiseringen til Europacup for klubblag må utsettes.

Vi ber om forståelse for at vi i denne situasjonen, hvor alt endrer seg fra dag til dag, kun kan gi noen få konkrete datoer, og disse med alle mulige forbehold. Statusoppdateringer vil gis fortløpende så snart vi har mer informasjon.

Referatet fra det ekstraordinære styremøtet gjengis i sin helhet under.

Dersom dere har spørsmål, ta kontakt med undertegnede eller andre i styret. Vi er bedre sammen, selv om vi nå må ty til kommunikasjon via epost og telefon. Til vi møtes igjen, ansikt mot ansikt på grusbanene, ta godt vare på dere selv.

På vegne av seksjonsstyret,

Eli Gjengstø

 

Ekstraordinært styremøte, tirsdag 17. mars 2020

Grunnet situasjonen og restriksjoner har allerede ledermøtet 21. mars og landslagskvalifiseringen i trippel (VM Herrer, EM Kvinner) blitt utsatt og/eller avlyst.

Ledermøtet er anslått å avholdes i oktober, endelig dato kommer vi tilbake til.

Utendørssesongen ble planlagt med oppstart 2. påskedag: Sesongpremieren i Frognerparken, arrangør OPC.

Kvalifisering til Europacup for klubblag ble planlagt avholdt på Stord 18. - 19. april.

Styret vedtar å utsette all offisiell spilling til 1. mai, med mulighet for forlengelse dersom situasjonen tilsier det.

Sesongpremieren må derfor utgå. Europacup-kvalifisering utsettes til etter juli måned.

Det er styrets håp at utendørssesongen kan gå som normalt fra og med 1. mai. Dette innbefatter også at landslagskvalifiseringen 9. - 10. mai (EM Singel/Dobbel/Mix) planlegges gjennomført, med frist for påmelding 17. april. Styret vil samme dag ta endelig avgjørelse om gjennomføring.

Er man denne datoen i tvil, vil kvalifiseringen avlyses.

Norgesmesterskapet i Bergen er planlagt avholdt på Festplassen 25. - 28. juni. Arrangementet krever risikovurdering senest medio mai. 

Styret vil på neste styremøte og senest 1. mai fatte beslutning hvorvidt det ordinære norgesmesterskapet i verste fall må avlyses, eventuelt utsettes til høsten.