Kong Onsdag 2014

13.11.2014

OPCs onsdagsturneringer i Frognerparken har i mer enn 20 år vært en sosial samlingsplass for petanquespillere hele sommersesongen igjennom. Her har unge og gamle, både erfarne og helt ferske spillere kunnet delta og har funnet glede i gode partier og hyggelig samvær.

For 20 kroner har spillere, uavhengig av klubbtilhørighet og med et vidt spenn i ferdighetsskalaen, deltatt i denne tradisjonsrike trekke makker-turneringen hver onsdag fra klokken 18 og utover i norsk petanquesports vugge.

I 2014-sesongen la styret i OPC inn en liten ekstra gulrot til de ivrigste: i tillegg til vanlig premiering hver onsdag vil vi også dele ut rankingpoeng til topp 5. Vinner fikk 5 poeng, nr. 2 fikk 4 poeng osv.

Totalt fikk 42 spillere poeng i løpet av sommeren

Spenningen holdt seg helt til siste runde: det var svært tett i toppen og alt kunne snu i løpet av denne siste onsdagen i september.

Vinneren av onsdagsrankingen 2014 er…

(((trommevirvel)))

Jan Egil Andresen

Jan Egil har deltatt på de aller fleste onsdagsturneringene i sommer og er alltid en positiv kraft i Frognerparken. Han er flink til å ta med nye og mindre erfarne spillere, men har også et ganske så kraftig konkurranseinstinkt som kommer til syne når det virkelig gjelder.

En velfortjent seier til en verdig vinner.

________________

Topp 5:

1. Jan Egil Andresen

2. Erik Olofsson

3. Sven Kolstad

4. Kristjana Møller

5. Rolf Bolstad

________________

Premiering av OPC-medlemmene skjer på OPCs årsmøte. Erik og Kristjana premieres når vi starter opp igjen i 2015.

OPC takker alle som deltok i sommer, og ønsker velkommen tilbake onsdag 6. mai 2015.

 

Tekst: Caroline Hovind, Foto: (privat)