Ranking 2019 #5

19.06.2019

Generalprøven samlet 26 trippellag på Hvitstein Stadion og mange fikk sårt tiltrengte poeng før poengene virkelig triller inn i løpet av denne uken. Akkurat i tide før Norgesmesterskapet med rankingstatus i alle øvelser utenom NM Presisjonsskyting, presenteres de gylne tall og status quo.

 

Spillerranking

Bastien Testaniere holder fortsatt på førsteplassen, men Benny Bel-Lafkih har kommet ubehagelig nærme. Nå skiller det bare fire poeng mellom de to herrene. Vi tipper at den som gjør det best i NM også vil vinne årsrankingen … så er det opp til den andre - og alle oss andre - å gjøre den påstanden til skamme.

Bennys nærmeste, sønnen Gabriel og samboeren Eli, følger på de neste plasseringene, sistnevnte med lik poengsum som Vestlandets representant blant Topp 6 og reisestøtte: Vebjørn Bjørkås. Bare ett poeng under der igjen finner vi Bastiens nærmeste, samboeren Charlotte, som i fjor vant årsrankingen. Kan hun klare det også i år?

For øvrige plasseringer, se Spillerranking

 

Klubbranking

Groruddalen samlet mer poeng i Holmestrand Open enn i noen turneringer før i år, og kan før NM glede seg over foreløpig førsteplass. Stord er like bak, og med deres sterke mobilisering foran mesterskapet tipper vi de rett på soleklar førsteplass etter helgen.

Holmestrand, nå på fjerdeplass, sender også mange representanter som er tippet høyt opp på resultatlistene, men om HPK kan true SPK og GPK gjenstår å se.

11 klubber har så langt kommet med på rankinglisten, kanskje kan vi i løpet av NM også plusse på Namsos og Saltdal?

Se hvordan det ligger an på Klubbranking