BFII jubilerte med med eget mesterskap

30.05.2019

Boule Frederik II er 20 år i år. Det første jubileumsarrangementet var klubbmesterskapet i singel søndag 26. mai. I sol og vind møtte hele 23 medlemmer til dyst.

 

JUBILEUMSTURNERING

Klubbmesterskap singel 2019

Det ble spilt fire runder Monrad med maksimaltid 45 minutter og etterfølgende grisekast, deretter semifinaler og finale. Pølsekoker, kaffetrakter, mineralvann, smågodt, konfekt fra Reidun og deilig kaker fra Ragnhild og Nina sikret den gode rammen om mesterskapet. Alt var gratis for deltakerne. Etter de fire Monradrundene (grunnspillet), var det bare Atle og Freddy som hadde fire seiere. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Bitte og Odd som var de med best score av de med tre seiere. De andre som hadde tre seiere var Rune, Steinar og Ib.

I semifinalene vant Atle 13-6 over Odd og Bitte vant 13-11 over Freddy. I sistnevnte kamp tok Bitte kontrollen fra start og ledet 8-2, men Freddy spilte seg opp og på stillingen 12-11 til Bitte lå Freddy med ett poeng og hadde en kule igjen mens Bitte var tom. Freddy var imidlertid uheldig da hans siste kule slo en av Bittes kuler inn til poeng og dermed 13-11 til Bitte

I finalen tok Bitte ledelsen over Atle og hadde både 5-1 og 6-3, men derfra ble det bare Atle-poeng og seier 13-6. Atle ble dermed singel-mester som han også ble i fjor. I tillegg til æren fikk klubbmester Atle også en spesiell jubileumsvase i glass med klubbens logo og påskrift, Bitte fikk en tilsvarende vase i mindre utgave. De tapende semifinalister fikk tre griser hver.

 

Tekst: Rolf Hermansen, foto: Odd Porsmyr