Til minne | Willy Mørkhagen

30.05.2019

Tidligere leder av Son Petanque Klubb, Willy Mørkhagen, er gått bort etter en tids sykeleie.

Nåværende leder, Karianne Fleischer, forteller:

Torsdag 23.5 fikk jeg en trist telefon. Willy Mørkhagen hadde gått bort den natten. Willy var en veldig god venn for meg. Han stilte alltid opp for klubben vår. Han var leder for klubben noen år for siden å fortsette som regnskapsfører. Hvis vi skulle ha dugnad eller stevner kunne vi alltid regne med at Willy stillte opp. Han var en god pådriver med sin lune humor, men han var også veldig bestemt som sa i fra når noe var feil. Det er slik en god venn skal være. Willy vil bli dypt savnet.

Inntil for ett år siden var Willy Mørkhagen stadig å finne på arrangørsiden og som spiller på utallige turneringer både innendørs og utendørs. Det sportslige høydepunktet kom i 2015 da han og klubbkamerat Jon Nordborg klatret opp på øverste trinn på premiepallen, som norgesmestere i NM Dobbel Veteran 65.

Willy var en av disse genuine ildsjelene som gjør norsk idrett unikt. Han hadde forskjellige verv i klubben over flere år og var leder i 2011 og 2012. Etter dette var Willy kasserer helt frem til 2018. Han har også i flere år stått for mange arbeidsoppgaver i hallen i Vestby. Noe av det siste han gjorde der var å legge nye fliser, benkeplater og oppvaskkum på kjøkkenet.

Begravelsen blir onsdag 5. juni kl.11 i Våler kirke.

I takknemlighet over all tid og energi Willy Mørkhagen har viet til det beste for norsk petanque, både til sin klubb, til Vestbyhallen og miljøet som helhet: Tusen takk, Willy!

Kondolerer til familie og gode venner.

 

På vegne av seksjonsstyret,

Eli Gjengstø