Ranking 2019 #2

08.05.2019

Årets første turnering på Vestlandet samlet totalt 18 lag da Bergen Petanque Klubb inviterte til Vestlandsmesterskapet. Størst deltagelse var det fra Bergens naboklubb, Stord Petanqueklubb, som reiste over fjorden med elleve lag.

 

Spillerrankingen

Totalt 23 spillere tok sine første poeng i Bergen, og er dermed nå å finne på rankinglisten.

Av de med poeng fra før på årets spillerranking, var det bare tre spillere som stilte i Bergen. Stord Petanqueklubbs Vebjørn Bjørkås trengte bare to poeng for å ta over ledelsen på rankingen. Og med tredjeplass og totalt syv nye poeng, er han med det den første ranking-lederen fra Stord Petanqueklubb!

Vinnerne av Vestlandsmesterskapet, Jarle Larsen og Per Johannesen fra Stord Petanqueklubb, tok et kraftig byks opp på rankingen med sine elleve poeng, og ligger nå på delt 21. plass.

(Se hele spillerrankingen her)

Klubbrankingen

Apropos byks på rankingen - Stord Petanqueklubb plukket hele 94 poeng i Bergen, og klatret dermed opp i rygg på ledende Groruddalen Petanqueklubb på årets klubbranking. Stord Petanqueklubb har nå 115 poeng, 15 poeng bak GPK.

Ingunn Thorvik og Sverre Meisingset hadde gledelig nok tatt turen over fjellet, og representerte Holmestrand Petanqueklubb. Det gav en delt femteplass, og paret tok med det med seg ti poeng til HPK på klubbrankingen.

Bergen Petanque Klubb klartet også med sine 18 poeng forbi Sinsen Petanque og Petanque Club Hølen og opp på 8. plass på klubbrankingen.

(Se hele klubbrankingen her) 

Til helgen inviterer GPK til både dobbel og singelturnering i Frognerparken. Da skal det igjen kjempes om nye poeng på klubb- og spillerrankingen.

_______________________

Feil i rankingtabellene? Send epost til petanque.no@gmail.com slik at vi kan rette det opp til neste gang.

_______________________

 

Tekst: Vebjørn Bjørkås | petanque.no