Rekruttering i tropevarme

04.06.2018

For noen dager siden oppfordret Petanque.no sine lesere til å bruke sommeren aktivt til rekruttering av nye medlemmer. For å bestå som miljø - og formodentlig også vokse - er det viktig at både klubber og enkeltspillere engasjerer seg som aktive formidlere av petanquens gleder. Og glede, det var det mye av da Oslo Petanque Club samlet etablerte og nybegynnere til en sosial turnering i Prindsen hage. Vi applauderer initiativet og håper dette inspirerer også andre, her følger noen ord fra OPCs leder:

 

OPCs klubbarrangement

Torsdag 31. mai arrangerte OPC klubbkveld i Prindsen hage (les mer...). Konseptet var at alle lag skulle bestå av en lisensiert spiller og en helt fersk spiller. Målet var å få vist frem sporten vår, og å ha en hyggelig klubbkveld.

Vi hadde bestilt baner og sommervarme, og for en kveld vi fikk. Tropevarmen lå tungt over byen, vi hadde 14 lag påmeldt og alt lå til rette for en hyggelig og sosial aften. De aller fleste av de ferske hadde aldri tatt i en petanquekule før, men fikk kyndig veiledning fra sine medspillere. Det var tydelig allerede i første kamp at konkurranseinstinktet var vekket hos nesten alle, og det var mye spill på høyt nivå (og noen kuler som gikk helt andre steder enn planlagt).

Les også: Petanque.nos tips og oppfordring til rekruttering

Gildas Mevel var ansvarlig og loset alle lagene gjennom 3 innledende runder. De beste lagene møttes til slutt i en finale, der premien var pokal og betalt medlemsskap og lisens for 2018.

Marius Wang og Marius Breimo veiledet sine medspillere godt hele kvelden, og ble belønnet med finalespill. Aller best var Marius Breimo og medspiller Thor Væraas (bildet over).

Vi takker alle fremmøtte for en hyggelig kveld, og håper å se alle snart igjen på en grusbane.

Dette er et arrangement vi vil anbefale videre til alle klubber; og kan på det sterkeste anbefale Prindsens hage som lokasjon. Vi hadde en kjempekveld, og håper å snart kunne gjenta det.

 

For OPC,

Caroline H. Fantoft