En helg, en hall, to turneringer

05.03.2018

Ståle Baksetersveen har på nytt tatt initiativ til en helhelg med nasjonale turneringer i Peter Pan-hallen. Han takker for en hyggelig helg i PPH med følgende tekst og resultater:

10 + 10 dobbeltlag kjempet om heder og ære i helgen. Begge dager konkurrerte man i åpen dobbel, og begge turneringene nådde altså maks antall lag.

Nasjonal turnering, dobbel

Lørdag 3. mars 2018

Etter fire monradkamper i innledende fordelte de ti lagene på lørdag seg i følgende rekkefølge:

• 10. Heidi og Eli: 0 p, -39

De fire beste lagene spilte deretter semifinale, mens øvrige lag spilte plasseringskamper.

• Ole og Marius vs Sverre og Espen: 13 – 3
  • Benny og Bastien vs Ronny og Tom: 13 – 6

En riktig fin 3. plass på Espen og Sverre fra HPK må nevnes! Plasseringen delte de med Økerns Ronny og Tom.

I finalen vant Groruddalens Benny og Bastien 13 – 9 mot klubbkompis Ole og OPCs Marius. Gratulerer!

Søndag 4. mars 2018

Det var en del nye spillere på søndag som skulle prøve å ta skalpen på Benny og co.  Det ble en jevn monrad, såpass jevn at det ikke ble avgjort før etter 4 runder hvem som skulle spille semifinaler.

• 10. Sverre og Espen: 0 p, -32

I første semifinale møtte Bastien og Gabriel vertsklubbens Kim Roger og Ståle. Dette ble en jevn kamp hvor hjemmelaget tok det siste stikk og sikret finaleplass sifrene 13 – 9. I den andre semifinalen gikk Benny for andre dag på rad seirende ut, denne gang med makker Robert mot Ranu og Ellen.

Finalen virket lenge å ende 13-0 til Benny og Robert, men Kim Roger og Ståle våknet og gikk fra 0 -9 til 10 – 9. Etter en runde med full pott på 6 poeng legger Ståle 2 dårlige kuler. Sistekula legges inn til  til poeng, men Benny har kule igjen og pang ferdig: 3 av HPK-kulene fjernes og han ligger igjen! 4 poeng, seier nr. to er i boks.

Gratulerer til Benny og Robert med seieren!

Takk

til datteren til Espen for hjelpen i kiosken. Takk til dere som hadde med kake. Takk til dere som gjorde att det det ble en fin helg i hallen.

Øverst til venstre: Ranu Homniam og Ellen Johansen (3. plass søndag). Øverst til høyre: Benny Bel-Lafkih og Bastien Testaniere (1. plass, lørdag). Nederst til venstre: Gabriel G Bel-Lafkih og Bastien Testaniere (3. plass søndag). Nederst til høyre: Marius Wang og Ole Hågensen (2. plass lørdag)