Helgens sport og spill

08.11.2016

Petanque spilles ikke bare på bortebane med og mot internasjonal elite. Også i Østlandets to haller har det vært stor aktivitet denne langhelgen. - Ja, også må vi en tur innom Vestlandet...

 

Helgeturnering

Holmestrand og Peter Pan-hallen debuterte denne vintersesongen med sin første Helgeturnering. Totalt skal denne trekke-makker-turneringen gå over 12 helger, med fire kamper pr. dag. (Les mer...)

Ranu Homniam tok første stikk med full pott: 4 seire av 4 mulige! Hakk i hel er Helge Skjørberg og Arild Eliassen, begge med tre seire.

I uke 46 er det nye muligheter! For påmelding, (klikk her).

 

Lørdagskarusellen

Samme dag deltok også hele 30 spillere i Vestbyhallens Lørdagskarusell. Trekke-makker-turneringen som går over flere lørdager, både før og etter jul, er nå oppe i 49 unike spillere. Ole Evenstad, Sebastian Schneider og Robert Pettersen vant alle sine fire kamper, og førstnevnte strakk med dette av med den foreløpige ledelsen.

(Se hele tabellen)

Tre på topp:

1. Ole Evenstad, 13 seire, +67

2. Benny Bel-Lafkih, 11 seire, +99

3. Oddvar Karlsen, 10 seire, +57

 

Superveteran

Mandag 7. november møttes de eldste til dyst i Vestbyhallen: 13 dobbellag med nedre aldersgrense på 65 år. Lagene spilte fire runder monrad hvor et av norsk petanques superduoer på og utenfor banen, Larry Young og Maija Juva (Follo), var uovervinnelige. 4 seire og +29! Øvrige semifinalister endte med tre seire hver, hvorav klubbkameratene Ole Evenstad og Mike Barker sikret foreløpig andreplass med 19 i pluss. Ikke langt bak, 11 pluss, var nok et par: Dag og Ellen Meisingset fra Hølen. Siste semifinaleplass gikk til Holmestrands Rolf Bjerke og Jan Erik Jensen.

- Og ender man på fjerdeplass må man ut i semi mot førsteplass. Det ble med 2 poeng før Larry og Maija kunne glede seg over finale. Langt jevnere var det i den andre semifinalen: 13-10 til Ole og Mike.

Finalen ble vunnet 13-8 av Larry Young og Maija Juva, som med dette taklet både forventningspresset som forhåndsfavoritter og tangerte ledelsen fra innledende. Vi gratulerer!

Resultatliste

1. Larry Young, Maija Juva (FPK)
2. Ole Evenstad, Mike Barker (FPK)
 
3. Ellen Meisingset, Dag Meisingset (PCH)
3. Rolf Bjerke, Jan Erik Jensen (HPK)
 
5. Tove Gjertsen, Gunnar Gjertsen (PCH)
6. Viviann Foss, Kirsti Hagerup (SON)
7. Inge Aabøl, Ragnar Weseth (PCH/SIN)
8. Harald Tronrud, Daniel Hushovd (HPK)
9. Odd Porsmyr, Rolf Hermansen (BFII)
10. Ragnar Pedersen, Thor Arne Smestad (PCH)
11. Bjørn Larsen, Widar Stubberud (PCH)
12. Ragnhild Andersen, Viggo Høybjør (BFII)
13. Michel Rey, Kjell Bjørnskau (SIN)
 

Meanwhile

... in Stord:
 
Stord Petanqueklubb kan meldte om "kjølig, men 24 spelarar i dag", da de lørdag 6. november kjørte nok en runde Vinterserie. 
 

Tre på topp denne dagen:

1. Bagher Portazedi

2. Odd Kvarme

3. Roslan Samir