NM 2016: Kort info fra sekretariatet

21.06.2016
NM nærmer seg virkerlig med stormskritt! En stor gjeng i Tønsberg står på for å gjøre alt klart til et flott arrangement. Værgudene virker å være i godlune, selv om det i skrivende stund virker å kunne bli litt vått på fredag. 
 
Som meddelt i forbindelse med trekningen ønsker vi å starte alle innledende kamper på 0-0. Vi vil likevel ta forbehold om å starte på 2-2 om dårlige værforhold gjør dette nødvendig. Husk at alle kan bidra til fortgang i spillet, uten å måtte ta i bruk dette virkemidlet.
 
Vi oppfordrer spillerne til å aktivt bruke våre innleide dommere, Mike Pegg og Roger Smedenfeldt. Ved tvilstilfeller som å "gå opp" avstand fra ring til gris, bruk dommerne. De er der for å hjelpe!
 
For å ytterligere unngå unødvendig tidsbruk har vi etter dialog med Mike Pegg innført følgende regel under Norgesmesterskapet:
 
Laget som vinner trekningen eller omgangen kaster grisen én gang, som om det spilles på tid. Dersom grisen ikke er gyldig plasserer motstanderlaget grisen på et gyldig sted i forhold til spilleområdet. 
 
Dette vil bli informert om under samling samtlige NM-dager.