Ranking 2016.11

14.06.2016

Da er vi halvveis i årets rankingsesong: 11 turneringer bak oss og 11 turneringer med rankingstatus igjen. Kun 14 lag i Holmestrand betyr at 54 poeng skal fordeles.

 

Spillerranking

Kollisjon med veterankvalifiseringen ga litt for uheldig virkning på antall lag i rankingturneringen sist helg, selv om det burde være mer enn nok spillere utenom veteranklassen til å fylle opp et høyst akseptabelt startfelt.

Kort oppsummert, det var liten endring i toppen av listene. Faktisk, den eneste som beveget seg nærmere toppen av vesentlig grad var Bastien Testaniere (OPC) som tok et lite sprang fra 12 til 8. plass.

Stadig vekk leder Benny Bel-Lafkih (GPK) med sine 79 poeng. Dette er 23 poengs forsprang ned til Eli Gjengstø, også hun fra GPK.

(Se hele spillerrankingen)

 

Klubbranking

Groruddalen Petanqueklubb ble på nytt beste klubb. Bare en spiller på vinnerlaget tilhørte GPK, men med fem andre klubbkamerater på pallen hanket klubben inn de fleste poengene denne helgen.

Dette har de prestert 9 av 11 turneringer denne sesongen, Med dette leder klubben med 112 poeng!

(Se hele klubbrankingen)

 

- Og om dere syns det ble lite tekst, eller for ensidig fokus på enkeltspillere eller en enkelt klubb, denne gang svarer vi med å be dere mobilisere spillere, klubber og faktisk DELTA i turneringene rundt omkring. Man får sjeldent resultater av å ikke trene eller spille. Jo flere og mere, jo bedre. Ingen har noen sinne, noen gang, tapt på forhånd. (red anm)