Delta i Ecup-kvalifisering!

07.06.2016

Seksjon Petanque og teknisk arrangør Bergen Petanque Klubb inviterer klubbene til Europacup-kvalifisering i august. Merk at frist for påmelding er 15. juni!

Hei alle petanquevenner!

Da nærmer det seg fristen for påmelding til sensommerens store begivenhet i Bergen – Europacup kvalifisering for klubblag!

Bli med og sett farge på stevnet, som blir arrangert på Slettebakken Idrettsplass, like ved Bergenshallen og Bybane-stopp.

Dato: 13. – 14. august
Begivenhet: Europacupkvalifisering for klubblag
Status: Kvalifisering
Arrangør: Norges Fleridrettsforbund Seksjon Petanque
Teknisk arrangør: Bergen Petanqueklubb
Sted: Bergen
Tid: kl. 09.00
Spilleform: Klubblag med 6 eller flere deltakere, begge kjønn. Ved 7 eller flere spillere må minimum to være av annet kjønn. Maks 8 spillere pr. klubbmøte.
Pris: kr. 150 pr. spiller
Påmeldingsfrist: 15. juni kl. 23.59
Kontaktperson: NIF Seksjon Petanque, petanque.no@gmail.com

Som teknisk arrangør satser Bergen Petanque klubb på at vi får et sportslig og sosialt vellykket arrangement. Det blir mulig å handle mat og drikke til rimelig penge på stedet. Og lørdag kveld, umiddelbart etter avsluttet spill blir det mat og tilbehør i «Tranehuset» som ligger ved banen. Her vil påmeldte lag få tilbud om bespisning til gode priser sponset av seksjonsstyret.

- Så det er ingen grunn til å vente! Samle troppene fra nord, sør og øst og opplev Bergen i sensommerpynt og petanquemiljøet på sitt beste!

Husk fristen er 15.juni.

Overnatting: BPK anbefaler Thon Hotel Bristol  og P-Hotels (Vestre Torggate 9, +47 55 21 00 00). Begge hotell er rimelige og sentrale/nær bybanestasjon.

Vel møtt i Bergen i august!

Bergen Petanque Klubb v/ Kenneth Larsen

 

Påmeldte tropper:

Groruddalen Petanqueklubb

Stord Petanqueklubb 

Bergen Petanque Klubb

Økern Petanque Club

Oslo Petanque Club