Ranking 2016.8+9

02.06.2016

Rankingpoengene fra sist helg er fordelt. To turneringer ble gjennomført i petanquehovedstaden på Vestlandet, og det skal fordeles hele 198 poeng. 90 poeng fra trippel og 108 fra dobbelturneringen. - Det er en glede å se antall spillere som møter opp i disse turneringene.

Norges største klubb, Stord Petanqueklubb, markerte seg på mange måter denne helgen: Prikkfritt arrangement (Rankinggeneralen er særlig fornøyd med rapporteringen om at gamle dampen var på spillelisten) samt gode plasseringer i konkurransene. Slikt blir det forsidebilde av.

(Foto: Arkivbilde fra NM 2014)

Spilleranking

Hele 30 nye spillere tok sine første poeng for sesongen og vi er kommet opp i 116 spillere med rankingpoeng til nå i 2016-sesongen.

Familien Gjengstø/Bel-Lafkih fra Groruddalen Petanque Klubb (GPK) hadde en strålende helg og leder nå dobbelt. Benny Bel-Lafkih (GPK) troner suverent med 69 poeng. Det er 20 poeng ned til neste familiemedlem, Eli, på andreplass med 46 poeng.

På de neste plassene er det meget tett, så ta en titt på listen så får dere alle data.

(Se hele tabellen)

Klubbranking

Groruddalen Petanque Klubb (eller rettere sagt familien Gjengstø/Bel-Lafkih) rykket ytterligere fra sin nærmeste utfordrer etter helgen i Stord. GPK har nå kommet opp i 276 poeng og leder i skrivende stund med 89 poeng foran Oslo Petanque Club.

Beste klubb sammenlagt i de to turneringer som ble arrangert denne helgen var Stord Petanqueklubb. Petanquehistorie ble skrevet: dette er første gang Stord er blitt beste klubb i en turnering. Vi gratulerer! - Måtte det bli mange flere.

Totalt kapret SPK 77 poeng og ligger nå på 5. plass i kampen om å bli beste klubb for sesongen. Verdt å nevne er også det faktum at 11 norske klubber har tatt poeng til nå i denne sesongen.

(Se hele tabellen)