NM 2016: Deltakerlister

02.06.2016

NM er høytid for petanquespillere, så også for seksjonsstyret. Vi har i dag, onsdag 1. juni, den store gleden av å presentere påmeldte spillere til Norgesmesterskapet 2016. Vel møtt til årets vakreste eventyr: Norgesmesterskapet 2016!

Les tidligere artikkel: (Praktisk informasjon)

 

Rekordoppslutning

Vi kan melde om rekordhøye tall i opptil flere klasser. Dette er antall vi så vidt bare kunne tørre å drømme om. På den annen side utgår NM Junior, da ingen har meldt seg på i denne klassen. Det kunne vi heller ikke forvente.

 

Disse deltar:

NM Singel: I forifjor jublet vi over rekordtall. 111 stilte til start. I fjor opplevde vi en nedgang til 95 spillere, skjønt dette var vi mer enn fornøyde med. Men i år, dere... I år deltar 116 stykker! 24 av disse er kvinnelige spillere, og antall klubber som er representert er 14. Også dette er en økning. Bonus for beste kvinne og beste mann er tilbudet om å representere Norge i EM Singel i høst. (Se hvem som er påmeldte)

NM Åpen dobbel: Fra imponerende 45 lag sist gang Tønsbergs Turn stilte som teknisk arrangør, til 41 i fjor. I år rykker vi opp et steg til 42 lag. Selv om det ikke topper rekorden er det stadig veldig bra! (Se hvem som er påmeldte)

NM Damer dobbel: I NMs eneste dameklasse er tallene stabile. 13 lag er påmeldt fra 7 ulike klubber. Et lag mer enn i fjor, men like mange som for to år siden. (Se hvem som er påmeldte)

NM Mix dobbel: Det er nesten så vi må klype oss i armen for å tro det er sant, for her må det ha skjedd en stor mobilisering i klubbrekkene. 44 lag! Dette er ni flere enn både i fjor og året før det igjen. Veldig, veldig gledelig! (Se hvem som er påmeldte)

NM Veteran +65: Samtidig som vi ser en markant økning av antall lag i Mix ser vi også en stor økning i den eldste veteranklassen, til tross for at disse to øvelsene avholdes samme dag. 20 lag! Dette er en økning fra 17 i 2014 og 16 i 2015. Til sammen 8 klubber er representerte. (Se hvem som er påmeldte)

NM Veteran +55: I søndagens veteranøvelse deltar imponerende 31 lag fra 9 klubber. Dette er en økning fra, hold dere fast, 17 lag i 2014 og 14 lag i 2015. Les gjerne disse setningene en gang til. (Se hvem som er påmeldte)

NM Trippel: Da Tønsbergs Turn arrangerte sist stilte 47 trippellag til start. Akkurat det samme skjer i år. Samme teknisk arrangør, samme antall trippellag. Kjempestartfelt! Kampen om medaljer og kongepokal samler flest lag, akkurat slik det skal være. (Se hvem som er påmeldte)

NM Presisjonsskyting: 16 deltakere, inkludert regjerende norgesmester. To av distriktene har enda ikke avholdt sine kvalifiseringer, øvrige er rapportert inn. Kvalifiserte skyttere presenteres i egen artikkel 20. juni.

 

Korrekturlesing

Det er viktig at alle påser at registreringen av deltakere er korrekt, både enkeltspillere og klubbenes ansvarlige. Eventuelle feil eller andre korrigeringer må meldes til petanque.no@gmail.com så snart som mulig, senest innen 4. juni kl. 17.00.

 

Faktura og forfall

Faktura sendes direkte til hver enkelt klubb. Klubbene er ansvarlig for betaling av fakturabeløpet. Ev. sykdomsforfall må dokumenteres med legeattest hvis det skal medføre betalingsfritak for spilleren. Såfremt det ikke lykkes å erstatte spiller med sykdomsforfall innen spilledagen vil selvfølgelig de øvrige spillerne på laget være fritatt for betaling av startkontingent i gjeldende øvelse.