NMs tippekonkurranse

22.08.2014

Tradisjonen tro inviterte vi til i forkant av NM til tippekonkurranse. Den spilleren som tippet flest riktige norgesmestere og pallplasser ville bli belønnet med et kulesett til en verdi av inntil kr. 1.000.

Reglene var enkle: Send inn dine tre favoritter i samtlige NM-øvelser. Enkelte tolket dette med stor frihet og skrev opp hele to tredjeplasser, siden det i realiteten ikke spilles bronsefinale. - Heldigvis ble det uansett ikke nok poeng til disse at toppen ble truet, men neste års reglement vil bli preget av dette. Uten at navn skal bli nevnt, markeres dette med en diskret * i resultatlisten. Deltakerne skulle samtidig markere hvem de trodde ville bli norgesmester i hver av øvelsene. 5 poeng skulle gis til riktig norgesmester, og 2 poeng pr. riktig lag ellers på pallen. 

Hjelp ble også gitt. Petanque.nos medarbeider inkognito vurderte alle øvelsene i god tid og avslørte dermed sin egen tippekupong. Det ble med kun 19 poeng. Redaktøren selv sendte deretter inn sin tippekupong direkte til sin medarbeider og høstet 24 poeng. - Hyggelige tall for denne skribenten, selv om våre tippekuponger selvsagt ikke kunne være med i selve konkurransen. Innbyrdes konkurranse har som kjent også en viss verdi.

De som faktisk var med i konkurransen telte fattige 18 stykker. Det skulle dere visst, dere som aldri sendte inn tippekupongen i tide! Vinnersjansen var altså meget, meget god. Særlig Groruddalen kjente sin besøkelsestid, men det var Økerns eneste deltaker som gikk av med seieren.

Gratulasjoner til Ellen Johansen! Gavekort overrekkes i nærmeste fremtid.

 

Resultater

NM Tippekonkurranse 2014

1. Ellen Johansen, Økern /33

2. Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih, Groruddalen /31

3. Ole Hågensen, Groruddalen /30*

3. Peter Häring, Holmestrand /30

5. Arild Skjæveland, Stord /27

6. Elisabeth Hågensen, Groruddalen /26*

6. Lars Storaker Bruu, Groruddalen /26*

8. Geir Høistad, Holmestrand /25

8. Thor Eivind Kise, Groruddalen /25

10. Krister Jansson, Oslo /24

11. Magnus Utgård, Groruddalen /23

12. Bastien Testaniere, Oslo /22

12. Camilla Storaker Bruu, Groruddalen /22*

12. Vina Naidu, Vika /22

15. Mike Barker, Follo /21

16. Atle Smeby, Follo /19

16. Caroline Hovind, Oslo /19

16. Jim Pettersen, Follo /19