Gull til Stord i VM dobbel

04.05.2016

Vestlandsmesterskapet i dobbel ble avholdt i Bergen lørdag 30. april, og 18 lag deltok. 10 fra Stord, 1 fra lille Utsira og 7 fra Bergen.

(bildet over: Rune Solevåg, Viljar Losnegard, Vebjørn Bjørkås og Rex Nimrod Simmons)

Etter puljegrupper var 4 lag fra Stord og 3 fra Bergen videre. Utsira var også med. For Bergens del var kvartfinalen siste runde. Mostafa og Hervé ble slått av Utsira. God legging av Utsira pluss Utsiras egen taktikk var nok til å slå BPKs storfavoritter. Viljar og Vebjørn var for sterke for Jon og Olaug og BPKs veteraner Svein og Eli var også sjanseløs mot Sindre og Magnus. Likevel en fin prestasjon fra våre veteraner som er godt trent etter en lang vinter i Spania. Siste kvartfinalen var en ren SPK kamp ... og NM-gullvinnerne fra veteranklassen 2015, Helge og Trond, ble slått ut av yngre Bagher og Sigurd.

Resten er historie.

Gratulerer til Viljar Losnegard og Vebjørn Bjørkås som hadde en flott turneringsdag og endte opp med en solid 13-3 seier over alltid turneringssterke Rune Solevåg og Rex Nimrod Simmons.

Sør-Vest var bedre enn Nord-Vest i april 2016. VM trippel på Stord blir i september 2016. - Og da skal gullet tilbake til Bergen!

 

Takk til Bergen Petanqueklubb v/ Herve Socquet-Juglard for tekst og bilder.