Ranking 2016.6

03.05.2016

21 trippellag under Frisco Cup får kvalifiseres som brukbart oppmøte. Dette ga en fordeling av 90 poeng blant spillere og klubber. 

Spillerranking

Seks nye spillere tok sine første rankingpoeng for sesongen. Med seier i Follo fosset Benny Bel-Lafkih (GPK) videre i sin kamp om å vinne sammenlagtrankingen for utrolige niende (!) gang. 

Med sine 40 poeng leder Benny nå med 5 poeng foran årets signering i norsk petanque: Tomas Finne, fra samme klubb (se bildet over). Vi legger merke til at flere spillere i toppen før denne turneringen ikke nådde opp under Frisco Cup. Dette betyr at det er en liten luke mellom de to beste og de nest beste.

Fortsatt er det tidlig i sesongen, og på tross av at de to beste har en liten luke er det likevel tett mellom spillere.  

(Se hele spillerrankingen)

Klubbranking

Beste klubb i Follo ble Groruddalen Petanque Klubb (GPK) med 37 poeng. Nest beste klubb i Follo var Oslo Petanque Club med 21 poeng. GPK økte dermed sin ledelse til OPC og den er nå på totalt 52 poeng.

Avstanden ned til tredje beste klubb, Økern Petanque Club, er på hele 118 poeng. Det kan virke som vi kan konkludere med at klubbene som ligger på de to øverste plasser etter 6 turneringer er de klubber som vil kjempe om sammenlagtseieren for 2016-sesongen.

(Se hele klubbrankingen)