Årvollbanen i stadig forandring

05.08.2014

Økern Mix’n ble avholdt på Årvoll i Oslo 2. august. Begge kjønn skal være representert i hvert trippellag i denne turneringen. Dette ga noe uvanlige lagkonstellasjoner, men mange brukte anledningen til å teste samspillet før NM Dobbel Mix. Aller best gikk det for GPK-trioen som i vintersesongens Peter Pan-turneringer nådde hele sju av sju finaler.

Kun 12 lag var påmeldt til denne turneringen. Mange på ferie og flere spillere som var i Tyskland er nok noe av grunnen til den lave oppslutningen. Lagene ble trukket inn i to puljer a seks lag. Med fem runder innledende ble dette en bra fasit. De to beste fra hver pulje gikk så videre til semifinaler.

Etter vekslende vær med høljeregn, lyn og torden til strålende sol ble banen en utfordring da den gikk fra våt til tørr og kastene måtte tilpasses ettersom timene gikk. Tidvis plasket regnet så griser flyttet seg, men turneringen ble avsluttet i strålende sommersol.

Noen behersket forandringene på banen bedre enn andre og det var ett lag fra hver pulje som vant alle sine kamper i puljespillet. Team Eli og Team Signe. De to andre lagene som fulgte med til sluttspillet var Team Maija og Team Charlotte.

Semifinalen mellom Team Eli og Team Charlotte var jevn de første rundene før Eli,Benny og Roger gjorde kampen lite spennende med bra spill og finalen var sikret. Signe, Francios og Steinar vant over Maija, Larry og Svein i sin semifinale.

Bronsefinalen ble vunnet av Maija Juva, Larry Young og Svein Bruu, mens det rene Groruddalen-laget Eli Gjengstø, Benny Bel-Lafkih og Roger Johansen seiret med sifrene 13-8 i den store finalen. Vi gratulerer!

 

Tekst: Ronny Gudmundsen

 

Resultater

Økern Mix'n, 2. august 2014

1. Eli R. Gjengstø, Benny Bel-Lafkih, Roger Johansen (GPK)

2. Signe Hovind, Francois Soto, Steinar Andersen (OPC/HPK/GPK)

3. Maija Juva, Larry Young, Svein Bruu (ØPC/OPC)

4. Robert Pettersen, Ronny Gudmundsen, Charlotte Bjørno (GPK/ØPC)

5. – 12. plass

(I tilfeldig rekkefølge)

Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih, Erik Olofsson, Caroline Hovind (GPK/PekingsPärlor/OPC)

Regula Rieder, Ole Evenstad, Mike Barker (FPK)

Vidar Hauger, Kristjana Møller, Reidun Johansen (GPK/PCH)

Camilla S. Bruu, Lars S. Bruu, Rune Kristoffersen (GPK)

Johnny Johansen, Karianne Fleischer, Finn Gundersen (FPK/SON)

Dag Nygaard, Ranu Homniam, Lisbeth Fossen (Saddle/OPC/ØPC)

Oddvar Karlsen, Per Klevenberg, Anita Stadheim (FPK)

Johnny Skjørberg, Helge Skjørberg, Ellen Johansen (HPK/ØPC)