Høy aktivitet i helgen

07.12.2015

Noen ganger skjer det så mye at man nesten ikke vet helt hvor man skal starte. Slik som denne helgen, da det var full aktivitet både i Oslo Petanque Hall, Peter Pan-hallen i Holmestrand og Vestby Petanque Hall. Fantastisk!

Oslo Petanque Hall: Åpningsturnering

Etter iherdig innsats fra flere spillere kunne Oslo Petanque Hall åpne sine dører 1. desember. Banen har høstet mange gode ord og er et høyst velkomment tilbud for petanquespillere i Oslo og omegn.

Lørdag 5. desember inviterte Oslo Bouledrome Alliances hallstyre til Åpningsturnering og 16 dobbeltlag stilte til start. Fire firemannspuljer, hvor de to beste gikk videre til kvartfinale, deretter semifinale og til slutt den store finalen. Både semi- og finale ble spilt på langs, og dermed fikk man utnyttet hallens fulle bredde.

Kvartfinaler

  • Andre Erdahl og Mili Selimovic 11 - 13 Simohamed Menzhi og Mustapha Djebrouni
  • Ronny Gudmundsen og Robert Pettersen 8 - 13 Jean Jaques Razaka og Rivosoa Nasolonaina
  • Rune Kristoffersen og Lars S. Bruu 13 - 5 Lisbeth Fossen og Ranu Homniam
  • Benny Bel-Lafkih og Tomas Finne 13 - 7 Eli Gjengstø og Gabriel G. Bel-Lafkih

Semifinaler

  • Menzhi/Djebrouni ? * - 13 Razaka/Nasolonaina
  • Bel-Lafkih/Finne 2- 13 Kristoffersen/Bruu

Finale

  • Kristoffersen/Bruu 13 - 8 Razaka/Nasolonaina

Gratulasjoner til Rune Kristoffersen og Lars Storaker Bruu som vinnere av den aller første turneringen i Oslo Petanque Hall!

Resultater, Åpningsturnering

1.Rune Kristoffersen, GPK og Lars Bruu, GPK
2.Jean J. Razaka, OPC og Rivosoa Nasolonaina, OPC
3. Simo Menzhi, OPC og Mustapha Djebrouni, OPC
3. Tomas Finne, Lindome(GPK 2016) og Benny Bel-Lafkih, GPK

5. - 8. plass
Andre Erdahl, GPK og Mili Selimovic, GPK
Eli Gjengstø, GPK og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih, GPK
Lisbeth Fossen, ØPC og Ranu Homniam OPC
Ronny Gudmundsen, ØPC og Robert Pettersen, GPK

9. - 16. plass
Lars Bentsborg, OPC og Momo Zahri, OPC
Bastien Testaniere, OPC og Fabien Chaon, OPC
Jean Espic, OPC og David Lavast
Gildas Mevel, OPC og Antoine Le Grand
Florian V og Olivier Nadreau, OPC
Pierre Espic, OPC og Samuel Colin, OPC
Dag Nygaard , Saddle og Mike Barker, FPK
Rune Fuglesang, GPK og Mario Rodriguez, GPK

19. desember er det igjen klart for turnering i Oslo Petanque Hall. Denne gang med trippellag og det er nå åpent for påmelding. (Se informasjon) Vel møtt!

 

Peter Pan-hallen: National Turnering 2

Denne vinteren arrangerer Peter Pan-gjengen hele seks nasjonale turneringer. Søndag 6. desember var det klart for den andre i rekken. (Slik gikk det i den første) Turneringen var fullbooket, vel og merke med tre av ti dobbellag. 

Finalelagene fikk begge 8 poeng i innledende, men hjemmefavorittene Johnny Skjørbeg, Kjell Rune Karlsen og Glenn Gurrich ble rangert på førsteplass med sine seks plusspoeng mer. I finalen skjøt turneringens eneste rene damelag seg til topps med hele 13-5. Gratulasjoner til Lisbeth Fossen, Ellen Johansen og Ranu Homniam!

I kampen om tredjeplassen rykket Signe Hovind, Jean Jaques Razaka og Simohamed Menzhi opp en plass med 13-7-seier over Vina Naidu og Birger O. Hansen. Se alle resultater og tabell under.

 

Vestby Petanque Hall: Vinterserien

Mens avgjørelsen i Pulje A faller 13. desember, var det allerede søndag 6. desember Pulje Bs tur. Nå skulle det hele avgjøres. (Se alle resultater)

Follos førstelag lå på en bekvem førsteplass før søndagens to siste runder, men det var spenning og relativ høy puls vedrørende de to siste plassene til A-sluttspillet. 

I den første av to runder gjorde Groruddalen kort prosess mot Hølen 1, med fire seiere og pluss 43 i score. Nå gjalt det å gjøre det samme mot OPC 1 siste innledende runder. Også her ble det østlig dominans, skjønt det ble bare to poengers margin i den sist avsluttede kampen. 4-0 og 24 i pluss. 

Follos førstelag lå som nevnt på førsteplass før søndagens siste fire kamper, en plassering de heller ikke ga fra seg. På tjue kamper tapte de kun fire og plukket totalt 89 scorepoeng.

Det ene tapet skjedde i nest siste oppgjør. Dette mot Fredrikstad, som med påfølgende 4-0 seier i duellene mot Sinsen sikret seg den siste plassen til A-sluttspillet.

Gratulasjoner til Follo 1, Groruddalen og Fredrikstad!