Terminlisten 2016

01.12.2015

1. desember er endelig terminlisten klar for offentliggjøring. Vi håper at alle spillere finner mange turneringer som lokker, både sportslig og sosialt. Lykke til, både til arrangører og spillere. Måtte petanquegleden vises!

Turneringslisten 2016 inneholder (følgende turneringer). Vi gleder oss over at vi igjen kan bruke hele kalenderåret til petanqueturneringer. Tre av de oppsatte rankingturneringene arrangeres innendørs i Oslo Petanque Hall i løpet av årets tre første måneder. Hvorvidt det også vil bli arrangert rankingstevner innendørs høsten 2016 vil vi komme nærmere tilbake til.

OBAs hall tilbyr baner så tett opp mot internasjonale baner som mulig, stor takhøyde, samt tidlig/sen spillestart med påfølgende sluttspill neste dag. Her blir det plass til alle som ønsker å delta.

Utendørsturneringene på terminlisten har i all hovedsak rankingstatus. Blant disse er fire klasser under Norgesmesterskapet. Ytterligere turneringer arrangeres, men disse uten krav om lisens. I år har vi også valgt å inkludere hallturneringene i Oslo, Vestby og Holmestrand, for å virkelig vise mangfold og høy aktivitet. Her er det nok å finne på!

(Les hele artikkelen)