Oppdaterte rankingtabeller

07.09.2015

Nest siste turnering for sesongen er unnagjort. Dessverre var det en laber deltakelse med bare 14 trippellag. Dette betyr at kun 54 poeng skulle fordeles.

Klubbranking

Her er spenningen avklart: Groruddalen Petanque Klubb er vinner, også av årets nestsiste turnering. - Med masse ære og en pen slump med penger til klubbkassa.

Legg også merke til at Tønsbergs Turnforening tok sine første poeng for sesongen. Det betyr at vi nå er oppe i hele 12 norske klubber som har poeng i årets sesong. Det er lenge siden så mange klubber har tatt poeng i samme sesong.  - Om det i hele tatt har inntruffet før?

(Se hele klubbrankingen)

Spillerranking

Tre nye spillere fikk poeng under turneringen i Vika. Godt gjort med tanke på at poengene skulle fordeles mellom kun fire lag. Så langt ute i sesongen er dette en liten bragd utenom det helt vanlige. 

Vi legger merke til at i toppen av rankingen klatret Youssef Taobane opp på en tredjeplass. Rune Kristoffersen fortsetter også å rykke fremover på listen, og med andre ord er det forandringer i flere av plassene bak de to suverene på topp.

Helt på tampen legger vi merke til at den siste av våre herrelandslagspillere, Marius Wang, har kommet seg inn på 10 på topp.

(Se hele spillerrankingen)