Oppdaterte rankingtabeller

12.08.2015

Helgens to turneringer, begge rankingstevner, er nå medregnet i rankingtabellene. I løpet av disse to dager ble hele 198 rankingpoeng fordelt på spillere og klubber.

 

Klubbranking

Groruddalen Petanque Klubb ble beste klubb med totalt 68 poeng etter helgens to turneringer. Tett bak var arrangørklubben Økern Petanque Club med sine 62 poeng. Det er bare små forandringer i denne tabellen.

Spørsmålet er om Økerns poeng sanking i helgen var nok til å skape spenning om å bli nests beste klubb.

Spillerranking

Helgens beste spiller Tom Johansen (ØPC) vant begge dager og sanket hele 20 poeng. Han rykket med dette opp fra en 24. plass til 7. plass.

To andre spillere som klatret kraftig i toppen var Lars Bruu (GPK) og Youssef Taoubane (GPK) som ligger henholdsvis på 5. og 6. plass sammenlagt. - Men helt på topp ligger stadig Benny Bel-Lafkih (GPK) som i helgen passerte 100 rankingpoeng.

Selv om det er langt ute i sesongen er det fremdeles nye spillere som kaprer sine første rankingpoeng. Denne helgen var det tre spillere.

Det er virkelig tett mellom spillere som har mulighet til og komme blant de 15 beste og dermed komme inn på adelskalenderen over beste rankingspiller. Etter fire flere rankingstevner er fasiten klar.

(Se hele spillerrankingen)