Vi har en vinner!

06.07.2015

33 innleverte tippekuponger! Tippegeneralen er strålende fornøyd, og det bør også vinneren være. Nitidig trening foran NM og flere dagers mesterskap antar vi har gjort kulene både slitte og slappe. Da passer det ekstra godt med Petanquebutikkens gavekort på 1.000 kroner!

Imponerende nok hadde vinneren hele fem riktige norgesmestere: Benny i Presisjonsskyting, Youssef og Lars i Åpen Dobbel, Ellen og Lisbeth i Damer Dobbel, Jon og Willy i V65 Dobbel og ikke minst Benny, Rune og Robert i Trippel.

Det er ellers en nokså fornøyelig oppgave å rette tippekupongene. Flere tipper på seg selv, noen med mer grunn enn andre. Også er det alltid dette med å tippe med hjertet, mer enn forstanden. – Eller omvendt. Her kommer ingen eksempler… Flere uvante lagkonstellasjoner har også vanskeliggjort vinnersjansene for en del, ikke minst er det lite å hente i å tippe på skyttere som ikke en gang var kvalifisert. Like fullt: Det viktigste er å delta. Ikke å vinne. - Selv om det er enda gøyere. Takk til alle som ville være med!

Annet snadder

Tippekonkurransens aller yngste, Linn, havnet på en smått utrolig tredjeplass. Herve fra Bergen og Ole fra Grorruddalen må finne seg å dele klubbledernes førsteplass, begge på 32 poeng og delt fjerdeplass. Beste landslagsspiller ble to kvinnelige spillere, Ellen og Gunvor, som begge fikk 31 poeng og delt sjetteplass. Ellen ble med det også den ferskeste norgesmesteren (Damer Dobbel) med flest riktige svar, men også denne plassen må hun finne seg i å dele med en annen: Lars (Åpen Dobbel), også han med 31 poeng.

Men hvem som vant?

Vinneren har for lengst avslørt seg selv på Facebooksiden Petanqueresultater, selv om den angitte poengsummen var noe høyere enn proklamert. Uansett, imponerende! – Og det var tett, tett, tett i toppen!

Gratulasjoner til Atle Smeby. Gavekort kommer elektronisk!

 

Resultater

NM 2015: Tippekonkurranse 

Atle Smeby, 35 poeng

Camilla Storaker Bruu, 34 poeng

Linn Brekke, 33 poeng

Herve Socquet-Juglard, 32 poeng

Ole Hågensen, 32 poeng

Ellen Johansen, 31 poeng

Gunvor Berge, 31 poeng

Lars Storaker Bruu, 31 poeng

Elisabeth Hågensen, 30 poeng

Markus Reddington, 30 poeng

Arild Skjæveland, 29 poeng

Bastien Testaniere, 29 poeng

Kjell Rune Karlsen, 29 poeng

Benny Bel-Lafkih, 28 poeng

Dag Morten Brekke, 28 poeng

Gabriel G. Bel-Lafkih, 28 poeng

Grethe Johansen, 28 poeng

Mike Barker, 27 poeng

Rune Solevåg, 27 poeng

John Jørgen Byggjordet, 26 poeng

Kenneth Larsen, 26 poeng

Maija Juva, 26 poeng

Dag Nygaard, 25 poeng

Odin Brekke, 25 poeng

Peter Häring, 25 poeng

Bjørn Vidnes, 24 poeng

Thor Eivind Kise, 24 poeng

Steinar Andersen, 22 poeng

Jim Pettersen, 20 poeng

Vina Naidu, 20 poeng

Ståle Baksetersveen, 19 poeng

Caroline Hovind, 18 poeng

Ellen Sanna Andersen, 12 poeng