NM 2015: Oppfordring fra teknisk arrangør

23.06.2015

Hei alle sammen

Nå er det ikke lenge før oppstart av NM 2015. Som arrangør er vi nå veldig spente på om vi har husket alle detaljer i forberedelsene. Tenker også at litt praktisk info kan være greit for dere å få på forhånd.

Kiosk

Som de fleste vet er det juniorgruppa til Driv IL fotball som har tatt på seg ansvar for kiosk og bespisning under mesterskapet. Utvalget ser greit ut. Baguetter, pizzahamburgere, salat, toast + middager mm.

Guttene sparer til Dan Cup, og vi ønsker dem et stort overskudd fra salget. Vi ser det også som en fordel at vi gir signaler om at det lønner seg å ta denne oppgaven for oss.

Så støtt opp om kiosk/kafedriften mest mulig! Det vil være mulig å bruke kort om kontantene er brukt opp.

Transport / parkering 

Det oppfordres på det sterkeste at dere samkjører i størst mulig grad. Bli enige innen klubben hvem som kan sitte på med hverandre. Da slipper vi å få så problem med lang avstand til parkeringsplasser. Vi får plass til en del biler oppe ved banen, men når det blir fullt må man kjøre opp med bagasje og passasjerer for så å kjøre ned til Mjærbanen og parkere der. Vi vil forsøke å være behjelpelig med å frakte sjåfør opp igjen.

 

På vegne av teknisk arrangør,

Karianne Fleischer