Oppdaterte rankingtabeller

16.06.2015

Holmestrand Open 2015 er ferdigspilt og 90 rankingpoeng har blitt fordelt. 20 lag ga 9 poeng til vinner, 7 poeng til tapende finalist og 5 poeng til de to tapende semifinalister. - Og til slutt: 1 poeng til spillere og klubber som kom på plasseringen 5 til 8.

Klubbranking

Beste klubb i Holmestrand ble Oslo Petanque Club (OPC) med 29 poeng. Med dette resultatet gikk de forbi Groruddalen Petanque Klubb (GPK) som fikk 11 poeng. OPC leder dermed klubbrankingen (146 poeng) med 12 poeng.

Nest beste klubb i Holmestrand ble Follo Petanca Klubb (FPK) som fikk 21 poeng og er nå oppe i 97 poeng sammenlagt. Follo ligger med dette på en 4. plass. Økern Petanque Club på 3. plass har 109 poeng totalt etter at de fikk 10 poeng i helgens turnering.

Det er med andre ord tett mellom 4 klubber etter at 6 turneringer er gjennomført. Det er lenge siden så mange klubber har knivet om å bli Norges beste klubb!

(Se hele klubbrankingen)

Spillerranking

Benny Bel-Lafkih (GPK) var med på vinnerlaget i Holmestrand og leder nå spillerankingen ganske betraktelig (47 poeng sammenlagt), med hele 20 poeng. På de neste plassene ser vi at Ronny Gudmundsen (ØPC) inntok andreplassen med 27 poeng totalt. Den samme poengsum har klubbkamerat Larry Young, som blir rangert på plassen bak grunnet at Ronny har flere poeng der antall deltakende lag i turneringen har vært flere.

Skal vi trekke frem andre spillere denne gang må det bli eneste norske petanquespiller som er dobbel nordisk mester: Oddvar Karlsen (FPK). Hedersmannen Karlsen ligger nå på en flott 4. plass med sine 25 poeng.

Som dere ser er det utrolig tett mellom spillere etter suverene Benny Bel-Lafkih. Det var en ny spiller som fikk sine første rankingpoeng i helgen, og ser dere nederst på rankinglisten så er det fred i dette hjemmet også.

(Se hele spillerrankingen)