NM 2015: Vinn kuler!

09.06.2015

Tradisjonen tro inviterer vi til tippekonkurranse i forkant av NM. Den spilleren som tipper flest riktige norgesmestere og pallplasser vil bli belønnet med et kulesett til en verdi av inntil kr. 1.000. Dette vil du ikke gå glipp av!

Reglene er enkle: Send inn dine tre favoritter i samtlige NM-øvelser. Selv om det ikke spilles bronsefinale skal kun TRE spillere/lag føres opp. Av disse tre lagene skal ett markeres som antatt norgesmester. 5 poeng gis til riktig norgesmester. 2 poeng pr. riktig lag ellers på pallen. 

Vi hjelper dere på vei! Petanque.nos medarbeider inkognito har tatt pause dette året, og dennes vikar er allerede i full sving med å hoppe etter Wirkola (fiktivt navn). Dennes navn vil ikke under noen omstendighet røpes av redaksjonen, men vit at vi setter stor pris på de kommende bidragene. Diskuter gjerne tipsene på sosiale media og på nærmeste grusbane!

Deltakerantallet i konkurransen er sjeldent uendelig høyt. Vinnersjansen er altså meget, meget stor. Premien på kuler til en verdi av kr. 1.000 er mer enn god nok grunn til å bruke noen minutter på å sende inn din tippekupong. Bieffekten er ekstra sommerfugler i magen frem mot årets store, norske petanquehøydepunkt.

Tippekuponger sendes til petanque.no@gmail.com innen spillestart på NMs første dag. Tippekuponger kan også leveres til sekretariatet, skjema vil ligge klart ved registrering av Mix dobbel og V65.

 

Lykke til!