Oppdaterte rankingtabeller

28.04.2015

Sesongens andre rankingturnering er avviklet. 24 trippellag betyr 90 rankingpoeng til fordeling. Som den oppmerksomme leser ser så spilles det ikke kamp om tredjeplass, og det gjør at tapende semifinalister får poeng etter hva skalaen for tredjeplass tilsier.

Spillerranking

Det var 9 nye spillere som tok sine første poeng for sesongen under Hølens Vårturnering. Naturlig nok er det i begynnelsen store forandringer fra turnering til turnering, men ikke større endringer enn at listen fortsatt toppes av Ronny Gudmundsen (ØPC) og Benny Bel-Lafkih (GPK).

Vi legger også merke til at evigunge Larry Young (ØPC) klatret opp på tredjeplass etter å ha vært med på vinnerlaget i Hølen. 57 ulike spillere har allerede sanket poeng.

(Se hele spillerrankingen)

Klubbranking

Beste klubb i Hølen ble Oslo Petanque Club, som også med dette fortsatt leder klubbrankingen sammenlagt. På andre plass finner vi Økern Petanque Club, skulle ØPC klare og vinne denne  sesongen så må vi helt tilbake til 2003 for og finne sist klubben ble beste klubb. Det var 2 nye klubber som fikk poeng i Hølen, det spesielle var at det var representanter for spillere som har lisens i utalandske klubber.

(Se hele klubbrankingen)

 

Tidligere lister:

Informasjon om rankingsystemet finnes under Nasjonalt - Ranking (lenke).

(2015.1: Sesongpremieren)