Ranking 2015.1

09.04.2015

Utesesongen er endelig i gang, og som de fleste sesongstarter var arenaen Oslos vakre storstue: Frogneparken. 33 trippellag ga utdeling av 162 rankingpoeng. 

Spillerranking

Det vi ser er at mange spillere som har hevdet seg de seneste årene også denne sesongen startet bra.

På vinnerlaget spilte Marius Breimo (OPC), Ronny Gudmundsen (ØPC) og Benny Bel-Lafkih (GPK). Sistnevnte vant premieren for femte gang, mens Marius Breimo vant den for andre gang. For Ronny Gudmundsen var det første gang han klatret helt på toppen av seierspallen under premieren. Endelig vil mange hevde, etter tidligere fire andreplasser og to tredjeplasser.

Skal vi fremheve noe litt ned på resultatlisten, dog som holdt til poeng, må det være en av pionerene i norsk petanque: Johnny Borrebæk.

(Se hele spillerrankingen)

Klubbranking

Spillere fra 6 klubber tok poeng under Sesongpremieren. Best av disse var arrangørklubben selv, Oslo Petanque Club (OPC), men som dere ser av tabellen ligger Økern Petanque Club (ØPC) ikke langt bak.

Noe overaskende kom de seneste års beste klubb, Groruddalen Petanque Klubb litt etter. I fjor var de for øvrig den soleklart beste klubb under premieren. Vel og merke er det veldig tidlig, men sannsynligheten for en spennende klubbrankingliste er denne sesongen større enn på lenge!

(Se hele klubbrankingen)