GPKs høsthelg

22.09.2022

Nest siste rankinghelg i 2022 fant sted i Torshovparken i Oslo. Selv om deltakerantallet kunne vært bedre, badet parken i deilig høstsol to dager til ende. Slik gikk det da GPK arrangerte dobbel og trippel-turneringer:

Finalen i GPK Trippel søndag 18. september ble en riktig rysare! Torshovparkentraverne Bastien Testaniere, Pierre Espic og Gildas Mevel hadde kanonmulighet til seier, men Benny Bel-Lafkih, Ronny Gudmundsen og Eli Gjengstø reddet seg inn med et nødskrik og kapret i runden etter det tolvte... og trettende poenget: 13-12.

Gratulerer til finalister og lagene på tredje: Lea Norgeux, Gabriel G. Bel-Lafkih og Charlotte Jayer, samt Zoran Puvaca Klokan, Heidi Skjørberg Nilsen og Mili Selimovic.

Benny/Eli/Ronny vant 13-9 over unge, lovende Lea, Gabriel og noe eldre, men stadig like lovende Charlotte i sin semifinale, mens Bastien/Gildas/Pierre beseiret Mili, Zoran og Heidi 13-6 i sin semi.

B-sluttspill

Vinner av B ble Bjørn Arne Nordhagen, Ranu Homniam og Mustapha Djebrouni. Aleksandar Obradovic, Arve Michaelsen og Are Rystad ble bekjempet i B-finalen.

GPK DOBBEL, 17. september | Sluttspillkampene gikk fort som fy og samtlige ble vunnet med saftige sifre. - Så også finalen, selv om generalprøven i første runde endte motsatt fall som i finalen.

Topp 3

1. Gabriel G. Bel-Lafkih og Eli Gjengstø, GPK

2. Charlotte Jayer og Lea Norgeux, GPK/Toulouse

3. Larry Young og Camel Benkheira, FPK/OPC

3. Ranu Homniam og Andero Kelu, GPK/OPC (ikke tilstede da bilder ble tatt).

Milan Milosevic og Peter Häring, BFII/SAN

Heidi Skjørberg Nilsen og Bjørn Vidnes, HPK/OPC

Bjørn Arne Nordhagen og Johnny Skjørberg, HPK

Mili Selimovic og Zoran Puvaca Klokan, GPK/BFII

Øvrige sluttspill

B-sluttspillet ble vunnet av Øystein Kruge og Benny Bel-Lafkih, med seier over Aleksandar Obradovic og Arve Michaelsen i finalen. Are Rystad og Hans Ove Hjelsvold samt Ragnar Weseth og Øyvind Gundersen sikret 1 rankingpoeng hver som semifinalister. Vinnere av C og Bamsemums: Birger O. Hansen og Odd-Reidar Gullbrandsen.

Bilder og tekst: Eli Gjengstø