Team Thailand til topps på Telenor torg

29.08.2022

Storøya Open – 27. august 2022 | Turneringen ble avholdt på Telenor torg på Fornebu i flotte omgivelser og nydelig sommervær.

Dette var Storøya Petanque sin første lisensturnering, og 18 dobbel lag deltok inndelt i 2 puljer med 5 lag, og 2 puljer med 4 lag, etterfulgt av cupspill.

I ettertid ser vi at vi burde hatt tidsbegrensning i puljespillet da dette tok lenger tid enn beregnet.

A-sluttspill

Etter mange spennende kamper var det klart for finale mellom laget fra HPK, bestående av Bjørn Arild Nordhagen og Johnny Skjørberg, og damene fra GPK, Team Thailand, Charlotte Jayer og Ranu Homniam. Damelaget var suverene igjennom hele turneringen og vant en knusende seier i finalen.

Svein og Lars Bruu, Benny Bel-Lafkin og Mili Selimovic vant 3. prisen. Premier til de 3 beste lagene vil bli oversendt.

B-sluttspill

Gratulasjoner også til Larry Young og Oddvar Karlsen som vinnere av B-sluttspillet!

Som arrangør er vi godt fornøyd og noen erfaringer rikere.