NM 2022 | Informasjon, ordinært NM i Stokke

16.06.2022

Her følger viktig informasjon vedrørende vårt ordinære Norgesmesterskap som går av stabelen i Stokke torsdag 23. - søndag 26. juni 2022.

Se egen artikkel om NM-veka.

 

Oppmøte

Alle dager er oppmøte før klokken08.15, med spillestart så snart som mulig etter dette, senest 08.45. (NB! Oppdaterte tidspunkt)

UNNTAKET er torsdag 23. juni, hvor spillestart er klokken 09.30 og oppmøte innen kl. 09.00. Dette skyldes ankomsttid for fly.

(I første utgave av denne informasjonen ble det opplyst om oppmøte senest 08.00 og spillestart 08.30 alle dager utenom torsdag. I vår iver etter å få fullført spilledagene ble det glemt å hensynta tidspunktene hotellene starter frokostservering. Etter tilbakemeldinger fra spillerene er det besluttet å utsette oppmøte og oppstart i 15 minutter. Tidlig oppstart vurderes fortsatt som et godt tiltak for å holde dagene overkommelige og sikre et arrangement som ikke drar for langt ut i tid.)

 

Draktlikhet

Vi vil benytte muligheten til å minne om at det er krav om lik overdel innad i laget, minimum lik farge og klubblogo på overdelen. Det er lov å bruke en jakke over så lenge du kan vise til riktig under.

 

Oppsett

Oppsett og trekning er samlet i egen artikkel. Her fremkommer antall runder, hvor mange som går videre, eventuelt tidsbegrensning og hvem som eventuelt har WO i første runde.

 

Presisjonsskyting

Alle må være ferdige med å skyte innledende før 08.00 fredag morgen. Alle som er på NM-banene torsdag kommer til å bli bedt om å skyte innledende den dagen. Fredag morgen er kun for de som ikke kommer til Stokke før fredag morgen.

 

Finaler

Estimert klokkeslett for start av finaler:

Trippel Mix: Onsdag klokken 19.00

Dobbel V65: Torsdag klokken 16.30

Dobbel Mix: Torsdag klokken 19.00

Singel Kvinner og Singel Herrer: Fredag klokken 21.30

Trippel Åpen: Lørdag klokken 21.30

Dobbel V55: Søndag klokken 18.00

Dobbel Kvinner: Søndag klokken 17.30

Dobbel Åpen: Søndag klokken 19.00

Dette er estimerte tidspunkt basert på antallet runder i hver øvelse, og med ca. tid for gjennomføring og rapportering av hver runde. Faktisk finaletidspunkt i de ulike øvelsene kan variere både opp og ned, og det anbefales at publikum er på plass i god tid for å støtte sitt favorittlag på veien mot medalje.

 

Helt avslutningsvis ber vi dere alle sammen om å være raske med å levere inn scorekort til sekretariatet så hele arrangementet blir så effektivt som mulig.