Romsjulsturneringen

29.12.2014

Fullt hus og stormende jubel i Vestbyhallen søndag 28. desember! 16 dobbellag, samtlige fra Oslo og klubbene tilknyttet hallen, alle med et gjennomgående godt nivå. – Og så er det slik med Vestbynissene, at de gjerne premierer de som går på rykende, fryktelige, voldsomme tap. Aldri så galt at det ikke er godt for noe! Selv det laget som var så uheldig å raspe til seg et poeng, som en av nissene så galant sa det.

Benny og Marius feiet stort sett lett gjennom innledende, men slet lenge og dramatisk i siste kamp. Rune og Robert var nære på seier, men tapte med kun et par poeng. Skjebnen og tabellen ville det slik at de møtte hverandre også i semifinalen. Her ble det en langt enklere seier for førstnevnte lag.

Semifinale, men ikke lenger: Lisbeth Fossen og Ranu Homniam i front, Rune Fuglesang og Robert Pettersen bak.

I den andre semifinalen sikret Andero Kelu og Sven Kolstad finaleplass med stor seier mot Lisbeth Fossen og Ranu Hominam. Tapende semifinalister ble begge premiert med tredjeplass, mens øvrige lag spilte plasseringskamper. Utfallet av disse kan leses av resultatlisten nedenfor.

Nest best: Andero Kelu og Sven Kolstad

Selv om finaleresultatet, 13-9, tilsier noe annet, var finalen aldri egentlig spennende. Marius og Benny misset i et par runder, men virket likevel avslappede og trygge på å dra seieren vel i havn. Midtveis i finalen satset nevnte duo på skyhøyt spill, noe som førte til både tre og seks poeng til motstanderne. Før Marius og Benny omsider fikk sine tretten poeng hører det også med i historien at Andero på et tidspunkt måtte skyte grisen. – Og traff klokkerent. Gratulerer til Marius Breimo og Benny Bel-Lafkih!

Som i Adventsturneringen tidligere i desember, ble det også under Romsjulsturneringen arrangert leggekonkurranse med samtlige deltakere. Krister Janssons kule endte konsekvent på linja i samtlige runder, også i finalen. Gratulerer også til ham!

 

Resultater

28. desember 2014, Vestbyhallen, Romjulsturnering

1. Marius Breimo og Benny Bel-Lafkih
2. Andero Kelu og Sven Kolstad
3. Ranu Homniam og Lisbeth Fossen
3. Rune Fuglesang og Robert Pettersen
5. Ronny Gudmundsen og Eli Gjengstø
6. Marius Wang og Simohamed Menzhi
7. Larry Young og Knut Lomsø
8. Ellen Johansen og Dag Morten Brekke
9. Oddvar Karlsen og Johnny Johansen
10. Regula Rieder og Mike Barker
11. Krister Jansson og Riina Hein
12. Jim Pettersen og Anita Stadheim
13. Atle Smeby og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih
14. Dag Meisingset og Ellen Meisingset
15. Karianne Fleischer og Kine Gundersen
16. Michel Rey og Jean Baptiste

 

(Artikkelen blir oppdatert med bilder)