Tredje nasjonale turnering

29.12.2014

Tredje nasjonale turnering i Peter Pan-hallen ble arrangert lørdag 27. desember. Da det ikke ble mer enn seks trippellag måtte spilleformen gjøres om. I stedet for monrad ble turneringen arrangert som gruppespill hvor alle møtte alle, med avsluttende finale og plasseringsspill.

Ingen kom ut av innledende ubeseiret, men hjemmelaget Kjell Rune Karlsen, Johnny Skjørberg og Helge Skjørberg kom best ut av det med kun ett tap. Arne Olsen, Vidar Hauger og Knut Lomsø var avhengige av seier i siste kamp for å sikre finalespill, men familielaget Gjengstø/Bel-Lafkih ville det annerledes. Med 13-4 seier i siste kamp fikk disse henholdsvis 7 og 9 mer i score til Olsen/Hauger/Lomsø og Holmestrands Oddvar Pettersen, Harald Tronrud og Daniel Hushovd, samtlige tre lag med to tap.

Familielaget (bildet over) hadde dermed muligheten til å revansjere det knepne 12-13-tapet i innledende. Slik gikk det ikke. Holmestrandstrioen fosset frem, og selv om familien hadde begynt å kapre litt poeng, vant Karlsen/Skjørberg/Skjørberg komfortabelt 13-8. Vi gratulerer!

Øvrige plasseringskamper endte 13-3 til Olsen/Hauger/Lomsø over Pettersen/Tronrud/Hushovd, og 13-9 til Dalen/Meisingset/Thorvik over Naidu/Häring/Nilsen.

 

Resultatliste

27. desember 2014, Peter Pan-hallen, Tredje nasjonale turnering

1. Kjell Rune Karlsen, Johnny Skjørberg og Helge Skjørberg

2. Eli Gjengstø, Benny Bel-Lafkih og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih

3. Arne Olsen, Vidar Hauger og Knut Lomsø

4. Oddvar Pettersen, Harald Tronrud og Daniel Hushovd

5. Elisabeth Dalen, Sverre Meisingset og Ingunn Thorvik

6. Vina Naidu, Peter Häring og Sissel Skjørberg Nilsen

 

 

(Artikkel blir oppdatert med bilde)