Adventsturneringen

15.12.2014

13. desember inviterte Vestbynissene til en adventsturnering med julestemniing, leggekonkurranse, rundthåndet premiering og en durabelig spennende kamp om de gjeveste plassene!

Julebordet kvelden i forveien ga oss en ekstra fin velkomst med granbar, juleblomster og julepynt. I det hele tatt: Det ble en turnering i ekte juleånd, der rausheten og gavmildheten stod i fremste rekke. Vestbynissene delte rundhåndet ut premier av ymse grunner. Simo hadde tatt med kake, og diverse å knaske på var satt ut på bordene. Takk for det lille ekstra! 

Selve turneringen ble holdt i dobbel, med fire runder monrad og plasseringsspill. Både finale og bronsefinale ble uhyre lange og spennende. 13-12 i begge, hvorav den gjeveste seiren gikk til Ranu Homniam og Bastien Testaniere, begge fra OPC. Vi gratulerer!

I tillegg ble det i pausen etter andre runder arrangert en egen leggekonkurranse, hvor samtlige spillere deltok. Reglene var enkle. Legg så nærme streken som mulig. Først de seksten beste. Deretter åtte. Deretter fire… Så to, og vips: best av oss alle: Bastien! Gratulerer nok en gang!

 

Resultater

13. desember 2014, Adventsturnering, Vestbyhallen

1. Ranu Homniam og Bastien Testaniere

2. Oddvar Karlsen og Knut Lomsø

3. Ellen Sanna Andersen og Steinar Andersen

4. Sven Kolstad og Vidar Hauger

5. Eli Gjengstø og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih

6.  Signe Hovind og Jean Jaques Razaka

7. Mustapha Djibruni og Simohamed Menzhi

8. Toini Hoel og Eyolf Larsen

9. Larry Young og Morten Torp

10. Ida Sæbø Larsen og Hadij Khaddaj

11. Jim Pettersen og Johnny Johansen

12. Ellen Meisingset og Dag Meisingset

13. Reidun Johansen og Kristjana Møller

14. Berit Sæbø og Kenneth Larsen

15. Morten Asak og Odd Porsmyr

16. Kine Gundersen og Karianne Fleischer