Ranking 2020 #8

15.09.2020

Holmestrand Petanqueklubb si store jubileumshelg med 20 års-markering var vertskap for den 17. og 18. turneringen i årets rankingsesong. Søndagen attpåtil med NM-status, da NM Trippel Mix ble arrangert for andre gang i historien.

Spillerrankingen

Lørdagens turnering, Jubileumsgrisen, var for mange både en viktig turnering i seg selv, men også viktig som oppladning til NM-øvelsen dagen etter. En av søndagens NM-gull-vinner viste allerede i lørdagen at hun var i storslag. Ranu Homniam gikk rett og slett til topps begge dager, og plukket med det med seg hele 24 poeng fra helgen.

Les også: Jubileumsgrisen: HPK 20 år

Det gjør at Homniam nå bare er ett fattig poeng bak Bastien Testaniere, som fortsatt innehar 3. plassen. De har henholdsvis 114 og 113 poeng.

Les også: Fra flyktningstatus til norgesmestertittel

I tillegg til å sikre seg enda en medalje i sin unge karriere med søndagens bronse i NM Trippel Mix, sikret Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih seg også 2. plass på rankingen. Det er hans beste plassering i rankingen noensinne. Vi gratulerer!

(Se hele spillerrankingen her)

Klubbrankingen

Også denne helgen ble Groruddalen Petanque Klubb beste klubb, med sine 157 poeng plukket på de to turneringene.

De øverste plassene ser etter denne helgen ut til å være klare, med GPK på topp, etterfulgt av Oslo Petanque Club, Stord Petanqueklubb, Holmestrand Petanqueklubb og Follo Petanca Klubb på de fem øverste plassene.

(Se hele klubbrankingen her) 

 

Rankingoppdateringer og tekst: Vebjørn Bjørkås