Ord til 20-årsjubilanten HPK

12.09.2020

Hvitstein/Holmestrand, 12. september 2020

Som seg hør og bør når man blir invitert på bursdag - attpåtil en klubbs 20-årsjubileum, tar man med seg gave. I dette tilfellet en gave litt utenom det vanlige, som takk fra Seksjon Petanque for alt jubilanten har bidratt med gjennom årene.

Holmestrand Petanqueklubb har i alle år, helt siden oppstarten, vært veldig aktive, på flere områder nyskapende, og samarbeidet tett med seksjonen.

Utenom flere store turneringer i året, og halltilbudet om vinteren, har HPK bidratt sterkt som teknisk arrangør for flere Norgesmesterskap, Nordisk for veteraner og kvalifiseringer.

I morgen er de igjen teknisk arrangør for et Norgesmesterskap, denne gang med bare en eneste øvelse.

HPK har også markert seg sterkt på mediasiden. De har vært aktive pushere for å få med resultater og artikler i lokalavisa. De var også tidlig ute med egen hjemmeside, en side som de fremdeles oppdaterer jevnlig. Attpåtil var en HPK-spiller i flere år webredaktør av Petanque.no. - Og HPK bidrar fremdeles ofte med artikler til forbundets side.

Det er derfor hyggelig å kunne gi, på vegne av seksjonen, en gave litt utenom det vanlige. Vi håper en iPad kan motivere til fortsatt synlige i media, til gode bidrag og nye ideer.

Tusen takk for alt dere har gjort for PetanqueNorge i 20 år. Til lykke med jubileet!