Årets ildsjel 2020

18.08.2020

Norges Fleridrettsforbund Seksjon Petanque benyttet NMs åpningsseremoni til å takke en av miljøets mest trofaste ildsjeler. Styret delte ut en egen pris, og begrunnelse følger under:

 

Årets ildsjel har i mange år ofret egen spilletid for å legge til rette for turneringer, både i forkant og under selve gjennomføringen. Attpåtil har vedkommende jobbet i kulissene for flere klubber, både sommer og vinter.

Senest i vinter gjorde årets ildsjel stor innsats i å øke aktiviteten, ikke i bare sin nærmeste hall, men også i hallen på andre siden av Oslofjorden. - Hele tiden med fokus på samarbeide, noe som kunne komme hele Østlandsmiljøet til gode.

Seksjonsstyret har hatt tett kontakt med årets ildsjel, spesielt fra og med i høst, da ideen om en egen NM-helg utenom det ordinære Norgesmesterskapet ble sådd. Slik kunne vi få med flere øvelser, og slik kunne vi presentere vår idrett på sitt beste, i en by med stadig økende interesse for petanque.

Det som egentlig var tenkt som et tillegg, ble plutselig det ene, eneste. Det som var ment som noe lite ble noe veldig stort.

Han kom med ideen om Sandefjords-NM i oktober, og har jobbet jevnt og trutt siden, også med organisering av byens petanquemiljø.

Utdelingen av tittelen Årets ildsjel er et symbol på at vi ser hva han gjør. Vi verdsetter alle godene han tilfører miljøet, og all tid og energi han legger ned for å fremme petanque.

Årets ildsjel er Peter Häring!

 

 

Foto: Signe Hovind