Ranking 2020 #4

06.07.2020

 

 

To rankingturneringer er spilt siden forrige oppdatering på rankingtabellen. Det har ført til en del endringer i toppen, med helt øverst troner fortsatt Benny Bel-Lafkih komfortabelt.

Spillerrankingen 

Selv om det i de to turneringene ikke har blitt de helt store poengsummene en har vært vant med å se fra Bel-Lafkih så langt i år, øker han ledelsen til andremann på tabellen. Totalt har Bel-Lafkih nå 75 poeng - 16 poeng ned til nåværende andreplass, sønnen Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih.

Gabriel har med semifinale i Holmestrand og seier i Vika gått forbi klubbkameratene Robert Pettersen og Bastien Testaniere (likt på forrige oppdatering). Pettersen faller på denne oppdateringen fra andreplass og ned til femteplass. Men opp til pallplass er det fortsatt bare fire poeng.

Les også: Stokke IL Petanque: - En sport for alle

Verdt å nevne er det at det nå er to kvinnelige spillere inne blant topp fire. Charlotte Jayer har klatre opp på tredjeplass med makker og klubbvenninne Ranu Homnian like bak.

(Se hele spillerrankingen her)

Klubbrankingen

Groruddalen Petanque Klubb fortsetter å øke ledelsen. Totalt har klubben samlet 492 poeng. Det er 164 poeng foran klubben som nå har gått opp på andreplass, Oslo Petanque Club. Med sine solide 328 poeng er OPC nå forbi Stord Petanqueklubb.

Les også: Stort OPC-jafs i Holmestrand Open

Også Holmestrand Petanqueklubb nærmer seg Stord etter solid poengplukking på hjemmebane og i Vika. HPK er nemlig nå bare 32 poeng bak Stord.

(Se hele klubbrankingen her)