Tilbakeblikk på fremtiden

28.04.2020

Mens vi venter på at utendørssesongen 2020 kan starte, tar vi et lite skritt tilbake og gleder oss over aktiviteter vi rakk å fullføre før iverksettelsen av koronatiltakene.

Vanskelig å se? Klikk deg inn på videoen via YouTube

Fra januar til mars samlet vi en stor og fin gjeng med gutter og jenter mellom 6 og 12 år. Fremtiden! Siste års junior Jonas T. Erdahl og U23-spilleren Gabriel G. Bel-Lafkih var instruktører under hele fire treningssamlinger, med Charlotte Jayer fra seksjonsstyret og Heidi Skjørberg Nilsen, HPK, som ledere. 

Les også: Minner fra første samling

Og for en gjeng! Makan til sprudlende, morsomme, viltre, ville, vitebegjærlige og ivirge spillere er sjelden kost, og desto kjekkere var det å oppleve Petanqueskolen. Jonas og Gabriel tipset og demonstrerte, satte igang øvelser og lagde lag til kamper - og måtte følge godt med for å tilpasse underveis, både med hensyn til de ulike forutsetninger, bakgrunn og ønsker. Foreldre og besteforeldre bidro gjerne og viste med tydelighet hvor fint petanquemiljøet er: Alle møtes på samme bane, uansett alder, kjønn, fysikk eller øvrige interesser. Petanque er virkelig en brobrygger!

Både Vestbyhallen og Peter Pan-hallen ble brukt på samlingene, og nå gleder vi oss til å se ungene igjen - utendørs. Så snart vi får lov finner vi et bra opplegg på en god dato.

Tusen takk til alle, barna i sær, som deltok på Petanqueskolen 2020, dere er supre, alle som en!

 

 

Tekst: Eli Gjengstø, petanque.no

Video: Charlotte Jayer

Foto: Eli Gjengstø, Heidi Skjørberg Nilsen