Ren GPK-finale

27.01.2020

Østlandets trettende vinterturnering i rekken ble avholdt i Vestbyhallen sist lørdag. Fullt hus som seg hør og bør, og ingen uventet duo på toppen av pallen.

Benny Bel-Lafkih og Lars Storaker Bruu fra Groruddalen gikk videre som nr. 2 etter innledende, men holdt på å ryke i sin semifinale. Rotteracet mot Camel og Rivo endte 13-12, takket være et katastrofalt griseflytt med nest siste kule. Den resterende kulen ble for dårlig, og dermed Benny og Lars trekke et stort lettelsens sukk.

1. plass: Lars Storaker Bruu og Benny Bel-Lafkih, 2. plass: Eli Gjengstø og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih.

På delt 3. plass: Camel Benkheira og Rivosoa Nasoloniaina, Ragnar Weseth og Lise Østby.

I finalen møtte de like godt Bennys aller nærmeste. Samboer og sønn gikk ubeseirede gjennom de fire innledende rundene og vant også sin semifinale. Motstanderne her var turneringens aller blideste duo: Lise og Ragnar. De smilte inn poeng på poeng, og viste seg semifinaleplassen verdige. Etter halvspilt kamp misset de flere kuler samtidig som Eli og Gabriel hevet sitt spill: 13-9.

Finalen må kunne sies å ha vært av det severdige slaget, med godt spill og fokus av begge lag. Eli og Gabriel fikk tidlig en stor ledelse, helt frem til 9-1. Noen klokkecarreauer i grevens tid sørget for at kampen snudde. Den komforable ledelsen ble brått truet, og når man kjenner motstanderne sine såpass godt, vet man at man er ille ute. - Så begynner man også å misse. Poeng etter poeng ble spist opp, og Benny og Lars kunne glede seg over turneringseier med 13-10 i finalen. Gratulerer!

 

Vinterturnering

25. januar 2020, Vestby Petanque Hall

1. Benny R. Bel-Lafkih og Lars Storaker Bruu

2. Eli R. Gjengstø og Gabriel G. Bel-Lafkih

3. Lise Østby og Ragnar Weseth

3. Benkheira Camel og Rivosoa Nasoloniaina

5. Odd Porsmyr og Atle Andersen

6. Ranu Homniam og Marius Wang

7. Lisbeth Fossen og Heidi Skjørberg Nilsen

8. Thore M. Thøgersen og Mili Selimovic

9. Ronny Gudmundsen og Johan Wennerlund

10. Ellen Meisingset og Tove M. Gjertsen

11. Egil Olsen og Larry J. Young

12. Arne Olsen og Bjørn Kopperud

13. Zoran Puvâtcha og Stefan O. Løvaas

14. Anne E. og Per Arild Kristiansen

15. Steinar og Freddy Friberg

16. Ragnhild K. og Ib A. Andersen