NM-helgen: Velkommen til Sandefjord

24.01.2020

Endelig kan vi avsløre det: NM-helgen med øvelsene Trippel Mix og Presisjonsskyting blir avholdt midt i Sandefjord sentrum, helgen 15. - 16. august. 

(Fotokreditering: tenksandefjord.no)

Da ideen om å la en egen helg i 2020 erstatte NM-veka ble klekket og samtidig flytte Presisjonsskyting fra det ordinære Norgesmesterskapet (Bergen, 25. - 28. juni), var et egnet sted av største viktighet. Synlighet var topprioritet, og med svært god hjelp fra Peter Häring har brikkene falt på plass.

Som en stor, stor bonus oppretter Sandefjord Turn & Idrettsforening egen petanquegruppe, og dermed står STIF som teknisk arrangør. PetanqueNorge vokser og vi får vist oss frem i sommersol, midt i en idyllisk bykjerne, omkranset av fastboende og turister. 

Hold av helgen, dann lag, lad opp skytearmen, gled dere! Nå gjelder det å samle flest mulig deltakere - grunnlaget for en stor og flott begivenhet er lagt!

 

NM-helgen

15. - 16. august 2020, Sandefjord

Teknisk arrangør: Sandefjord Turn & Idrettsforening

Arenaer: Badeparken og Torget

Øvelser: NM Trippel Mix, NM Presisjonsskyting

Program: SWISS innledende i Trippel på lørdag, kvart- semi- og finale på søndag. Kvalifisering og kvartfinale i Presisjonsskyting på lørdag, semi- og finale på søndag.

Hoveddommer: Finn Gundersen

 

Overnatting

I samarbeide med daglig leder i STIF, Evy Kruse, og Peter Häring er hotelltilbud på Scandic Park Hotel innhentet. I tillegg opplyses det om andre alternativ i det følgende:

Scandic Park Hotel

Strandpromenaden 9, 3208 Sandefjord, Tlf 33 44 74 00, Nettside

  • Standard enkeltrom inkludert frokost kr. 1100,- pr. døgn
  • Standard dobbeltrom inkludert frokost kr. 1300,- pr. døgn
  • Standard trippelrom inkludert frokost kr. 1500,- pr. døgn
  • Standard firemannsrom inkludert frokost kr. 1700,- pr. døgn
  • Oppgradering til superior-rom kr 200,- pr rom pr. døgn.

65 rom holdes av frem 14/6 2020.

Ved booking av enkelt- eller dobbeltrom på nett brukes kode BSTI140820 (Add booking code), eller bruk denne linken

Dersom noen ønsker trippel- eller firemannsrom må det tas direkte kontakt med hotellet. Husk å referere til NM i Petanque eller kode “Block ID 47354009”. Rommene kan bestilles via e-post meeting.parksandefjord@scandichotels.com eller pr. telefon: 33 44 74 21.

 

Et mindre hotel, men med bra priser er 

Hotel Kong Karl

Torggata 9, 3210 Sandefjord, Tlf 33 46 31 17, Nettside

Her er dog ingen NM-avtale innhentet.Bobilparkering i sentrum
Se kart merket med bobilparkering. Her finnes totalt 16 plasser med belysning, strøm og tømmestasjon. Pris pr. døgn er kr. 275.  Det er derimot ikke mulig å booke plass på forhånd, men dersom det er ledig betales leie med kort i automat. Ved spørsmål, ring tlf. 46 50 88 25.

 

Camping

Som en sommerby seg hør og bør har Sandefjord en rekke campingplasser i nærheten. Granholmen ligger bare noen få minutters kjøring fra sentrum, se campinggranholmen.no.

Sjekk også ut Vesterøya: