Rekruttering gir resultater

28.10.2019

Folk kjente absolutt sin besøkelsestid da Vestby Petanque Hall inviterte til vintersesongens andre turnering. Begrenset kapasitet på 16 lag ga på kort tid full påmeldingsliste og litt over gjennomsnittet tøft startfelt. Mest gledelig av alt var likevel mange nye fjes.

Som normalt måtte Benny Bel-Lafkihs lag tåle favorittstempelet, denne gang ytterligere forsterket med Lars Bruus stødige legg. Det ble riktignok ett tap i innledende for groruddølingene, men øvrige kamper ble vunnet med store sifre. Finalistene Roger Støa og Ranu Homniam fra Økern Petanque Club seilte enda enklere gjennom innledende, og var eneste ubeseirede lag. - Frem til finalen.

Vel verdt å nevne er mange nye ansikter i turneringssammenheng. Gildas Mevel spilte sammen med sin franske kollega Mathew Amidi, men var uheldige med score: Tross tre seire måtte de ta til takke med kamp om 5.-6. plass.

Nesten like ferske turneringsdeltaker er svenske Johan Wennergren. På sitt andre forsøk spilte han seg helt frem til semifinale, dette i tospann med ikke ukjente Bastien Testaniere.

Rutinerte ringrever fra Boule Frederik II, Rolf Hermansen og Odd Porsmyr, delte tredjeplassen med ferske Johan Wennergren og velkjente Bastien Testaniere.

Lovende spill ser vi også fra kunstnermiljøet i Fredrikstad: Med Mili Selimovic i spissen har det blomstret frem en ny og aktiv petanquebølge i gamlebyen, og vi er veldig glade for at de nå har beveget seg fra hjemlige grusbaner til våre innendørshaller.

Og dere? Legg merke til Camel Benkheira! Erfaren med en petanquerelatert sport har han både kulegrepet, kastet og spillforståelsen som skal til for å markere seg på fremtidens resultatlister. Høstslagets femteplass er en god start, vi gleder oss til fortsettelsen!

 

Finale

Benny og Lars 13-5 Roger og Ranu

Semifinaler

Roger og Ranu 13-1 Odd og Rolf
Bastien og Johan 2-13 Benny og Lars

Plasseringskamper

Gildas og Mathew 10-13 Mustapha og Camel
Eli og Charlotte 13-6 Atle og Jim
Sven og Vidar 2-13 Gabriel og Max
Ragnhild og Ib 10-13 Ellen og Dag
Mili og Goran 13-9 Stefan og Zoran
Ragnar og Göran 11-13 Morten og Lise

 

Høstslaget

27. oktober 2019, Vestby Petanque Hall

1. Benny Bel-Lafkih og Lars Bruu
2. Ranu Homniam og Roger Støa
3. Bastien Testaniere og Johan Wennerlund
3. Odd Porsmyr og Rolf Hermansen
5. Mustapha Djebrouni og Camel Benkheira
6. Gildas Mevel og Mathew Amidi
7. Eli Gjengstø og Charlotte Jayer
8. Atle Smeby og Jim Pettersen
9. Gabriel G. Bel-Lafkih og Max Carlstrøm
10. Sven Kolstad og Vidar Hauger
11. Ellen Meisingset og Dag Meisingset
12. Ragnhild Kristine og Ib Asger Andersen
13. Mili Selimovic og Goran Balic
14. Stefan Løvaas og Zoran Puvaca Klokan
15. Morten Jensen og Lise Østby
16. Ragnar Weseth og Göran Fischer

 

Takk til Gunnar Gjertsen for foto og resultater.

Tekst: Eli Gjengstø, petanque.no