NM 2019 | Hvem vinner V65 og Mix?

14.06.2019

 Arvtagerne etter legendariske Kjell og Lasse har slått sine kloke hoder sammen og satt sine spådommer ned på arket. Enig? Fullstendig uenig? Kjør debatt! 

NM Dobbel V65

Kan vinne sin fjerde tittel på rad

Mange av toppnavnene i V65-klassen er kanskje like store favoritter i V55, men her røpes kun favoritter til å ta gullet i NMs første dag. Holmestrands Birger O. Hansen og Odd-Reidar Gullbrandsen får det aller største favorittstempelet, etter fantastiske tre NM-titler på rad i denne øvelsen.

Sammen med Helge Skjørberg og Hans-Erik Røneid-Hansen samt Daniel Hushovd og Arild Eliassen danner de tre holmestrandske favorittrioer.

Se opp for: Per Geir Vatna og Kjell Inge Sævareid. Disse Stordingene er gode nok til å vinne, og vi ser ikke bort i fra at de slår fra seg i dette års V65-NM på Fagernes.

 

NM Mix Dobbel

Fortsetter de to lagene å kapre toppen av tronen?

2017 ble året der paret Benny Bel-Lafkih og Eli Gjengstø endelig gikk til topps og ble norgesmestere i mix-øvelsen. Dette skjedde etter en spennende finale mot det andre solide Groruddalen-paret som har vunnet denne klassen ved 2 anledninger (2016 og 2018), nemlig Bastien Testaniere og Charlotte Jayer. Vi tror at det også i år vil stå mellom disse to parene, men i år tror vi at duoen Gjengstø/Bel-Lafkih gjenvinner tronen som norgesmestere i Mix-Dobbel.

Ranu Homniam og Roger Støa er nærmest GPK-duoene og de kan slå fra seg og vinne mot begge disse lagene. Vi har også troen på Lisbeth Merete Johannesen og Tore Blokhus i år. Tore vant singelen i fjor, og du skal ikke se bort i fra at duoen kan snuse på pallen i år.

Se opp for: Nora Kiplesund og Lars Kiplesund, far og datter, sammen spiller de bra og med erfaringen til Lars sammen med ungdomsmotet til Nora så tror vi dette kan bli en farlig duo. De har allerede vist at de kan slå alle, med 2. plass i GPK-Dobbelen i mai.

 Tekst: Anynoym1 og Anonym 2