Landslagsuttak: VM i Singel 2015

08.10.2014

Landslagssjef Jack Schillemans har gjort følgende uttak til VM i Singel 2015:

Kvinner: Lisbeth Fossen

Lisbeth Fossen spiller for Økern Petanque Club og har representert Norge helt siden 90-tallet. Siden den gang har hun vært en klippe i det norske damelandslaget og har imponert både medspillere og motstandere med sin taktikk og forståelse av spillet. Hun kler alle roller i et lag og hennes gode spill, senest under Europamesterskapet 2014, gjorde avgjørelsen enkel. 

I år passerte hun magiske 250 landskamper, og nå er det klart at hun kan pynte på statistikken med enda flere kamper. Denne gang alene.

 

Menn: Benny Bel-Lafkih

Benny Bel-Lafkih har i en årrekke representert Norge på landslaget og vant B-turneringen i (det uoffisielle) Verdensmesterskapet i Singel 2014. For fjerde år på rad vant han årsrankingen og seiret i tillegg i årets Norgesmesterskap i Singel. Stort bedre CV kan man ikke vise til når uttak skal gjøres.

Dette var for øvrig tredje år på rad han var i finalen, og Benny hadde på forhånd bestemt seg for å takke nei til et eventuelt tilbud om han ikke gikk seirende ut av duellen. - Å takle press er alfa og omega når man står alene på grusen.

 

VM i Singel

Fjorårets uoffisielle Verdensmesterskap i Singel (les artikkel) ble en suksess og det ble tidligere i år bestemt at Singel-VM innføres offisielt fra og med 2015. Mesterskapet ble i 2014 avholdt kun for menn, men det er fra neste år åpent for begge kjønn. I seperate mesterskap.

VM i Singel 2015 avholdes i Nice, Frankrike, fra 22. til 26. januar. Vi tar frem norske flagg og venter i spenning. Gratulasjoner til Lisbeth og Benny!